trecedoba objavljeno: 10. prosinac 2010. Dijeli objavljeno: 10. prosinac 2010. Pozdrav! Molim za pomoč i savjet.Zanima me da li ja kao vlasnik OPG-a mogu uzeti u najam ugostiteljski objekat od svoje kčerke.Isto tako me zanima da li mogu u dogledno vrijeme taj isti objekat dati u podnajam ako stoji u ugovoru o najmu sa kčerkom da mogu dati objekt u podnajam trečim osobama. Zahvaljujem se na odgovoru. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ultra odgovoreno: 10. prosinac 2010. Dijeli odgovoreno: 10. prosinac 2010. Ne, OPG se ne može baviti djelatnošću iznajmljivanja nekretnina, kao što se ne može baviti ugostiteljskom djelatnošću. Znači, Vaša kći može dati nekretninu u najam ili Vi možete otvoriti obrt u kojemu ćete upisati različite djelatnosti, s tim da možete i OPG unijeti u obrt. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
trecedoba odgovoreno: 11. prosinac 2010. Autor Dijeli odgovoreno: 11. prosinac 2010. Zahvaljujem se na odgovoru. Pozdrav! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.