malone objavljeno: 10. prosinac 2010. Dijeli objavljeno: 10. prosinac 2010. Evo da počnem 92 u 1 i 2mj. bio sam sa 17 u Zadru,iste 92 u kod Dervente do pada.Poslije sam odslužio vojni rok i bio u Lici prije Oluje i poslije. Ovo maloljetničko mi nije priznato ništa pa sam zato odslužio vojni rok,onda su mi rekli da je Bosna druga država a i ovdje sam bio premalo. Uglavnom još prije sam dobio nekih 1100 ili 1600 bodova od Splitske banke,taj sam papir izgubio. Kada sam se raspitivao za prava za samozapošljavanje baš i nema nekih prava.Ima pravo za onoga tko me želi zaposliti dobiti će novac,ali ja ne,da sam sebe zaposlim. Osim povlastice za auto kada je bila nisam imao novaca,jedino još je pravo na pokop ako sam dobro čitao. Zna li netko više kako bih se mogao sam zaposliti?tj. da sam otvorim nešto a ne da moja žena otvara zaposli me i onda da na temelju mene dobije olakšicu. Jer ispada da svi u toj priči imaju više od samog branitelja. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.