anton887 objavljeno: 11. prosinac 2010. Dijeli objavljeno: 11. prosinac 2010. pauk mi je nedavno dignuo auto na "parkingu" ispred zgrade jer je to pješačka zona. živim u centru grada i nemamo svoj parking od zgrade,već plaćamo mjesečne karte za parking na kojem zbog gužve svih stanovnika grada koji dođu u centar, često nema mjesta. Mogu li ikakvu žalbu ili prigovor napisati kad mi dođe nalog kući? hvala puno Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anton887 odgovoreno: 12. prosinac 2010. Autor Dijeli odgovoreno: 12. prosinac 2010. molim vas za savjet... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
penava odgovoreno: 22. prosinac 2010. Dijeli odgovoreno: 22. prosinac 2010. koliko god glupo zvučalo jedini savjet je da se obratite Gradu da vam riješi problem parkinga ispred zgrade. Što se tiče kazne, nažalost morat ćete ju platiti. 300 kuna i nije tako jako puno i ne isplati se zavlačiti. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anton887 odgovoreno: 23. prosinac 2010. Autor Dijeli odgovoreno: 23. prosinac 2010. hvala na odgovoru, a da zvuči glupo, nikako, jer nam je to jedino rješenje obratiti se Gradu,što smo mi iz dvorišta već i čuli. Radi se o tome što su nam (kao i sve drugo) prije lokalnih izbora sve to obećavali napraviti, a kad su došli na vlast, zaboravili i da postojimo...hvala.. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.