nero5 objavljeno: 11. prosinac 2010. Dijeli objavljeno: 11. prosinac 2010. Posjedujem grob na Mirogoju kojeg se želim riješiti s obzirom da imam još jedan. U njemu su moji pradjed, prabaka i moja baka i djed. O grobu je redovito vodila brigu moja mama, a nakon njezine smrti ja, kao jedina nasljednica. Međutim, kroz ostavinu nikada nije spominjan taj grob. Sada me zanima što treba poduzeti i koje dokumente pribaviti kako bi dokazala vlasništvo i mogla grob prodati. Unaprijed hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 11. prosinac 2010. Dijeli odgovoreno: 11. prosinac 2010. a gdj bi izmjestila ostatke one koji imaju smještaj u grobnici. ko će kupiti popunjenu grobnicu . zašto ?da plaća održavanje? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Understanding odgovoreno: 12. prosinac 2010. Dijeli odgovoreno: 12. prosinac 2010. Vlasništvo nad grobnim mjestom treba dokazati kroz ostavinski postupak(kao i za ostalu imavinu). Prijavi ga kao naknadno pronađenu imovinu. Ne znam zašto prodaješ grobno mjesto od svojih predaka čime će nestati i zadnji trag njihovog postojanja. Što bi mislili o tebi tvoji baka i djed da su živi, bi li te se sramili. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.