Jump to content

pod skrbništvom sam

plutonica

Preporučene objave

Poštovani!

prije 6 godina završila sam na psihijatriji,uz neke brze poteze(neznam čije) stavili su me pod skrbništvo moje majke,koja je radila u Italiji,a ja sam tada živjela u Puli.tako da sam sama živjela godinu i pol dana..Dijagnoza mi je bila Akutni polimorfni psihotični poremećaj F23...Sada imam 31 godinu i najviše me muči što ne mogu raditi tj.ne smijem,a kako su mi rekli ni udati ni imati djecu...Takva frustrirana živim već godinama..Prije tri godine poginuo mi je otac i nasljedila sam razne dionice,auto i čeka se i odšteta.Moja majka kojoj smetam i koja me se želi riješiti tj.dat me drugom skrbniku(bar tako prijeti stalno) se rastala od mog oca 83.godine i nisu bili u nekim odnosima....sada ona upravlja mojim novcem,naravno sa nadgledom socijalnog,meni da tu i tamo 20-30kuna tjedno.i to je to.Od kada mi je otac umro,a mjesec dana posljie i njegov otac bila sam u jako lošem stanju,tada sam krenula na privatne psihoterapije svaka dva tjedna i na koje još uvijek idem...odkada idem tamo sam dobro i psihijatar je rekao da vec dugo nemam psihozu i uskoro mi namjerava napisati procjenu koju trebam odnijeti u Centar z socijalnu skrb,na osnovu čega bi se pokrenuo postupak skidanja poslovne sposobnosti,ali moja majka zeli da mi samo djelomično skinu,jer onda moze upravljati novcem mojeg oca tj.Mojim novcem bez kontrole centra.Vise puta mi je rekla da me se zeli riješiti,prijeti mi stalno policijom i hitnom,mada sam ja mirna osoba,završila sam gimnaziju i 2 godine Filozofskog fakulteta druzbe Isusove...Ima decka koji je godinu stariji od mene,i ja im smetam,a da ne pričam prijetnje da će me on namlatit i tako(povremeno).Ne zelim drugog skrbnika,Želim biti sama,zaposlena,i živjeti od svojih novaca u slobodi.mam decka već 6 mjeseci i želimo živjeti zajedno....a ovo mi uništava život :place::-?

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija