Iva_81 objavljeno: 11. prosinac 2010. Dijeli objavljeno: 11. prosinac 2010. Potpisala sam Ugovor sa Tele 2 uz trajni nalog. Sve je išlo kako treba dok mi zadnja 2 mjeseca uplate trajnim nalogom nisu proveli u svojoj evidenciji. Za rujan sam platila virmanom na Fini jer, naivac , nisam provjeravala na banci dal je naplaćeno ili nije, a nisam htjela da mi isključe broj. Znači, 9 mjesec je dva puta plaćen. Što nije strašno. Strašno mi je što su mi krajem 11 mjeseca skinuli opet nepostojeći dug za 9 i 10 mjesec. Znači sad je taj 9 mjesec po treći put naplaćen. A oni me i dalje vode kao da sam im dužna, jer to što je skinuto trajnim nalogom oni nemaju u evidenciji. Kontaktirala sam naravno i Erste banku da ih pitam na temelju čega su dozvolili da mi se skine taj nepostojeći dug jer i po evidenciji Tele 2 dug je bio samo za 10 mjesec a meni su naplatili i 9 i 10 mjesec. Nisam dobila konkretan odgovor. Tele2 je apsolutno nezainteresiran za rješavanje tog problema, kao da ih se to ne tiče. Ima li netko savjet što mogu poduzeti u vezi toga? Da nisam slučajno saznala da trajni nalozi uredno prolaze ja bi plaćala virmanima, svaki račun duplo. Što me ništa ne štiti, nego mi mogu skidati s računa koji god se iznos izmisle. Dal mogu tražiti raskid Ugovora sa Tele 2 i na temelju čega? Uglavnom, svakoko sam pokradena jer tih novaca na mom računu više nema. Zato ljudi veliki oprez sa trajnim nalozima. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.