Jump to content

Da li papiri mogu ponovo Taborskom

ivom

Preporučene objave

Pozdrav braniteljima!

U drugom mjesecu 2009 sam otišao u profesionalnu invalidsku mirovinu.Iako mi je vještak u HZZO predložio omjer 7o/30 Taborski je se nije udostoio dati ništa vezano za bolest stečenu u ratu.(13 mjeseci prva linija računajući i 3 mjeseca u Bos.posavini-čin majora)Nemam RVI ali imam nekoliko bolničkih liječenja sa šifrom f 43,f 62.

Obzirom da mi se stanje pogoršalo doktorica predlaže da predam papire za opću invalidnost što ću ovih dana učiniti.

Zanima me ako je netko bio u sličnoj situaciji i s obzirom na ovogodišnje promjene u zakonu da sa ptsp više ne možeš Taborskom,zanima me da li bih ja to ipak mogao učiniti s obzirom da su moji papiri 2009 već bili kod njega i kao što sam rekao u svezi rata nije mi dao ništa-pretpostavljam zbog šturo napisanog ratnog puta.Osobno mi je novi ratni put napisao i ovjerio moj zapovjednik kojeg bih sada priložio.

Imam 55 god 35 god radnog staža i civilnu prof mirovinu 1920 kn.Hvala svima koji se uključe u diskusiju i pozdrav!

Dijeli na drugim stranicama

Neznam koliko će vam vrijediti ratni put potpisan od vašeg zapovjednika.Pretpostavljam da ste bili pripadnik kopnene vojske,a za svu kopnenu vojsku ratni put dobiva se u Karlovcu.Ja znam da vaš zapovjednik sigurno bolje zna vaš ratni put od onih ,čiji se jedino priznaje,ali zakon je zakon.Inače,ja imam svoje mišljenje o pisanju ratnih puteva a možda je bolje da ga ovdje ne iznosim jer .......! Lijep pozdrav istinskim i poštenim braniteljima gdje god da su!

Bojim se, bez obzira na sve, da neće biti od toga ništa jer nemaš utvrđen rvi :-( To je prva i osnovna stvar. Na komisiji će te odmah pitati imaš li utvrđen status rvi ali mnogo predmeta ode kod Taborskog bez ratnog puta, činova i svih drugih potvrda tako da taj ratni put može koristiti više u onom drugom dijelu kad bi ti priznali opću.

No u svakom slučaju, predaj zahtjev, to te ništa ne košta.

sretno :-)

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija