ivom objavljeno: 12. prosinac 2010. Dijeli objavljeno: 12. prosinac 2010. Pozdrav braniteljima! U drugom mjesecu 2009 sam otišao u profesionalnu invalidsku mirovinu.Iako mi je vještak u HZZO predložio omjer 7o/30 Taborski je se nije udostoio dati ništa vezano za bolest stečenu u ratu.(13 mjeseci prva linija računajući i 3 mjeseca u Bos.posavini-čin majora)Nemam RVI ali imam nekoliko bolničkih liječenja sa šifrom f 43,f 62. Obzirom da mi se stanje pogoršalo doktorica predlaže da predam papire za opću invalidnost što ću ovih dana učiniti. Zanima me ako je netko bio u sličnoj situaciji i s obzirom na ovogodišnje promjene u zakonu da sa ptsp više ne možeš Taborskom,zanima me da li bih ja to ipak mogao učiniti s obzirom da su moji papiri 2009 već bili kod njega i kao što sam rekao u svezi rata nije mi dao ništa-pretpostavljam zbog šturo napisanog ratnog puta.Osobno mi je novi ratni put napisao i ovjerio moj zapovjednik kojeg bih sada priložio. Imam 55 god 35 god radnog staža i civilnu prof mirovinu 1920 kn.Hvala svima koji se uključe u diskusiju i pozdrav! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Kompa odgovoreno: 12. prosinac 2010. Dijeli odgovoreno: 12. prosinac 2010. Te sve nove papire predajte u HZMO za opću a oni će dalje ( ako tako prosude ) prosljediti prema ministarstvu branitelja i gsp. Taborskom. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Bucimir odgovoreno: 12. prosinac 2010. Dijeli odgovoreno: 12. prosinac 2010. Neznam koliko će vam vrijediti ratni put potpisan od vašeg zapovjednika.Pretpostavljam da ste bili pripadnik kopnene vojske,a za svu kopnenu vojsku ratni put dobiva se u Karlovcu.Ja znam da vaš zapovjednik sigurno bolje zna vaš ratni put od onih ,čiji se jedino priznaje,ali zakon je zakon.Inače,ja imam svoje mišljenje o pisanju ratnih puteva a možda je bolje da ga ovdje ne iznosim jer .......! Lijep pozdrav istinskim i poštenim braniteljima gdje god da su! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
visnjaZ odgovoreno: 13. prosinac 2010. Dijeli odgovoreno: 13. prosinac 2010. Bojim se, bez obzira na sve, da neće biti od toga ništa jer nemaš utvrđen rvi To je prva i osnovna stvar. Na komisiji će te odmah pitati imaš li utvrđen status rvi ali mnogo predmeta ode kod Taborskog bez ratnog puta, činova i svih drugih potvrda tako da taj ratni put može koristiti više u onom drugom dijelu kad bi ti priznali opću. No u svakom slučaju, predaj zahtjev, to te ništa ne košta. sretno Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
grozni odgovoreno: 13. prosinac 2010. Dijeli odgovoreno: 13. prosinac 2010. U mom slučaju prvo šta je dotični gosp.pogledao je status rvi,ratni put,status dragovoljca,nakon toga ostalu med.dokumentaciju i mene cjeloga od glave do pete. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
visnjaZ odgovoreno: 13. prosinac 2010. Dijeli odgovoreno: 13. prosinac 2010. O pa ti si imao kompletan tretman Svaki slučaj je za sebe i sve je moguće. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
grozni odgovoreno: 13. prosinac 2010. Dijeli odgovoreno: 13. prosinac 2010. visnjaZ je napisao: O pa ti si imao kompletan tretman Svaki slučaj je za sebe i sve je moguće. Jesam da ,namene su bili izgleda posebno nabrijani jer nisu uspjeli u svom naumu(dokazat nešto čega nema,potvrdio i sud). Ili se još nisu sreli sa ovakvim "magarcem" koji tera mak na konac. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
visnjaZ odgovoreno: 14. prosinac 2010. Dijeli odgovoreno: 14. prosinac 2010. A nemoj tak, kakav "magarac". Ti si smo znao što želiš i na što imaš pravo, bio si dobro informiran i nitko te u tom naumu nije mogao omesti. I tako treba, ne posustati pred ničim. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.