anonimno objavljeno: 6. ožujak 2006. Dijeli objavljeno: 6. ožujak 2006. u jednoj zaista maloj i gotovo neprimjetljivoj opcini nase banana republike i u doslovnom i u prenesenom smislu - dogadaju se zaista velike stvari..postovat cu maksimu kako imena u biti i nisu nesto narocito vazna, i zbog toga necu navoditi ni ime one jedne od 426 njih, a naravno iz pristojnosti niti imena onih koji kontinuirano i besramno rade nepristojnosti. molim iskljucivo znalce da mi pripomognu.. a ovo je prica: mala opcina koja na svom opcinskom kalendaru iskljucivo ima gradevine - naravno crkvu i dom kulture i pokoji kriz, tek kao estetski detaljcic (podrazumijeva se). iako eto, navodno je srednji vijek vec davno prosao. e sada ovako - prosinac, sredina mjeseca, zasjeda opcinsko vijece; usvaja se ono zbog cega mnogi vole fotelje. proracun. opcina ima 14 vijecnika. naravno HDZ ima 8 clanova (do kojih je "teskom mukom dosao"). 13 vijecnika je nazocno, fali samo gospodin feudalac, vjerojatno sprijecen uslijed umora kojeg vuce jos od sinoc kada je uzivao u svome vjekovnom pravu prve noci. glasa se - 7 vijecnika dize glas za proracun. 6 njih je protiv. predsjednik opcinskog vijeca slavodobitno izjavljuje - proracun je usvojen!! E STARI, NIJE!!! iako, to tada nitko, s obzirom na stupanj neobrazovanosti nije primjetio.. tri mjeseca je proslo, zapisnik nije izdan, a isto tako sada se ne zna nista. STO DA SE RADI?? molim znalce da uskoce u pomoc?! usput receno - "netko" je ovih dana onako iz cista mira provalio u opcinske prostorije! pretpostavljam kako si je taj oduvijek zelio jedan diktafon, zatim par stranica istipkanih Times New Romanom ili mozda Arialom, a tko zna, mozda i... ja ne znam. da li itko zna?? sto da se radi? kako da se takvoj neumjesnoj, banditskoj budalastini pravno stane na kraj?? unaprijed hvala svim predmetnim sugestijama. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.