Jump to content

Alimentacija!!!

Besmisleno2

Preporučene objave

vec 19g vodim sud s ocem kojemu nikako sud nemoze dokazati da plovi, zalosno je sto zivi 10 m od mene i tocno znam kad dolazi i odlazi...na zadnjoj parnici izjavio je da ne plovi iako sam kao dokazni materijal dostavila ugovore o plovidbi te matrikulu, sutkinja je samo povisila alimentaciju za samo 700 kn stoga ona sada iznosi 1700!! zar nije to sramotno??

sada nakon godinu dana nasla sam na internetu gdje je jasno vidljivo sa njegovim imenom i prezimenom te slikom da je krajem 2009. bio na brodu te je tocno navedena kompanija ( radi se o novinama luke u koju je brod pristao), te sam nasla liste sa fakulteta na kojima je polagao ispite dok se sudio samnom i paralelno plovio. Dali je to dovoljni dokaz da pokrenem ponovni postupak te zatrazim od kompanije ponovno na uvid sve te moze li ga sud optuziti za lazno svjedocenje???

dali je mogu

Dijeli na drugim stranicama

Besmisleno2 je napisao:

sutkinja je samo povisila alimentaciju za samo 700 kn stoga ona sada iznosi 1700!! zar nije to sramotno??

Alimentacija od 1700 kn za hrvatske prilike ne samo da nije sramotna, nego je poprilično iznad prosjeka.

Sramotno je kada se vuku alimentacije od bijednih 100 kn koje se ne plaćaju po 10 godina.

Je li taj iznos u skladu sa primanjima oca, druga je stvar. Ali vi niste postavili pitanje u tom smislu, nego tezu da je to sramotno.

Moj savjet je da budete zadovoljni.

Ako ste htjeli visoki prihod koji vaš bivši/otac djeteta ostvaruje, niste se trebali razići. To je sada njegov prihod.

Sud je vjerojatno uzeo u obzir da je prihod pomorca, iako visok, nesiguran i nestalan.

Ako i dobijete vrlo visoku alimentaciju, ona možda neće dugo potrajati ako otac izgubi posao i temeljem toga zatraži smanjenje (možda i na 500 kn). Mogao bi i na razne načine izbjegavati plaćanje.

Korisnije je da umjesto tužakanja po sudu poradite na dobrom odnosu djeteta sa ocem. Bude li taj odnos jako dobar, vaše dijete će imati više koristi.

:kavica:

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

• No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

• Napravi novi...

Važna informacija