Jump to content

saobračajna nesreča sa strancem

MIHAELKOCIJANCI

Preporučene objave

Imao sam saobračajnu sa stranim vozilom .Ja sam vozio po glavnoj cesti a stranac je sa glavne ceste skretao u sporednu.

Pozvao sam policiju da nebi došlo do nekih komplikacija sa papirima itd. pa su napravili zapisnik. Odveden je na sud te je platio jamčevinu pošto je dao izjavu da se ne osiječa kriv,kao obrazloženje tomu da sam vozio brzo što je dokazano policijskim izvješčem da sam vozio u zakonskim granicama.

Išao sam odmah nakon toga na hitnu da me pregledaju .

Napravio sam sve pretrage koje su bile potrebne pošto još uvijek imam bol u vratu ,čak sam išao privatno kod fiziterapeuta. Prikupio sam sve relevantne dokaze i našao se sa odvijetnikom kojem sam dao da pruzme slučaj jer nikako da se to riješi.

Dobi sam riješenje od opčinskog suda kojim je riješeno da je on kriv,na što on ima pravo da se žali .

Uglavnom pozvan sam ponovno na suđenje što je bilo zakazano 18.12.2010 no međutim on je odgodio zadnji momenat .Zanima me koliko ima pravo puta odgoditi suđenje i kad se utvrdi riješenje po drugi put da je kriv koliko moram čekat za isplatu štete.

hvala

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija