Linda222 objavljeno: 15. prosinac 2010. Dijeli objavljeno: 15. prosinac 2010. Ovo sam ljeto napuhala 1.4 na alkotestu, i dobila sam prekršajni nalog u ruke, na kojem mi je pisana kazna od 2000 kuna, na mjestu gdje stoji oduzimanje vozačke dozvole stavili su samo crticu, i rekli mi da je to to i da se neće oduzimati vozačka.Nisu mi je uzeli ni na par dana, jer je nisam imala sa sobom.Sada mi je nakon 5 mjeseci došlo RJEŠENJE O ISPRAVKU u kojem stoji da su naknadnom kontrolom utvrdili da su im kolege pogriješili, i da nisu pravilno upisivali i da su zaboravili upisati kaznu oduzimanja vozačke, i da se sad naknadno daje rješenje o oduzimanju vozačke dozvole na 9 mjeseci. Da li je to tako uopče moguće? Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 15. prosinac 2010. Dijeli odgovoreno: 15. prosinac 2010. Da, moguće je. Prekršajni nalog izdaje policijska postaja, koja je izmjenila prethodni prekršajni nalog koji je sačinio njihov službenik. Pisati prigovor i dokazati nužnost posjedovanja važeće vozačke dozvole. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.