dubravko1 objavljeno: 15. prosinac 2010. Dijeli objavljeno: 15. prosinac 2010. Da li lovačke skupine smiju loviti po privatnom tuđem zemljištu,pucati sa njega i po njemu iako im je vlasnik IZRIČITO ZABRANIO DA HODAJU NAORUŽANI PO NJEGOVOJ ZEMLJI? I da li će se u Hrvatskoj uvesti zakoni kao u SAD da na upad naoružanih skupina na svoj posjed možeš auomatski(po slovu zakona) ili razoružat ili potamanit napadače? Sudjelovao sam u nekoliko ratova,u slučaju sukoba lovačka skupina mi ne predstavlja problem,razoružao bi je brzinom ili ako se usprotive potamanio kao zečiće ali ŽELIM DA SE PRIDRŽAVAM ZAKONA DA ZAŽIVI PRAVANA DRŽAVA I DA SVA DJECA ŽIVE U MIRU i gledam "iskonske"lovce,istina često u pripitom stanju,kako njih 10-ak gone,pucaju (u naseljenim mjestima punim djece) i prognjaju "naoružane do zuba" srndaće teroriste ..... Naravno što u lovu a više u krivolovu Molim da mi neko odgovori da li mogu doći na moje pivatno zemljište i pucati sa njega i po njemu bez obzira što je u blizini kuća(80.metara) i što se upravo tuda djeca sanjkaju)? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.