Jump to content

Pucanje po tuđem privatnom zemljištu i sa privatnog zemljišta


dubravko1

Preporučene objave

Da li lovačke skupine smiju loviti po privatnom tuđem zemljištu,pucati sa njega i po njemu iako im je vlasnik IZRIČITO ZABRANIO DA HODAJU NAORUŽANI PO NJEGOVOJ ZEMLJI?

 

I da li će se u Hrvatskoj uvesti zakoni kao u SAD da na upad naoružanih skupina na svoj posjed možeš auomatski(po slovu zakona) ili razoružat ili potamanit napadače?

 

Sudjelovao sam u nekoliko ratova,u slučaju sukoba lovačka skupina mi ne predstavlja problem,razoružao bi je brzinom ili ako se usprotive potamanio kao zečiće ali ŽELIM DA SE PRIDRŽAVAM ZAKONA DA ZAŽIVI PRAVANA DRŽAVA I DA SVA DJECA ŽIVE U MIRU i gledam "iskonske"lovce,istina često u pripitom stanju,kako njih 10-ak gone,pucaju (u naseljenim mjestima punim djece) i prognjaju "naoružane do zuba" srndaće teroriste .....

Naravno što u lovu a više u krivolovu

 

Molim da mi neko odgovori da li mogu doći na moje pivatno zemljište i pucati sa njega i po njemu bez obzira što je u blizini kuća(80.metara) i što se upravo tuda djeca sanjkaju)?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija