motorista objavljeno: 16. prosinac 2010. Dijeli objavljeno: 16. prosinac 2010. Prijavio sam se na natječaj i samo dobio obavijest o tome da nisam primljen i to bez prava na žalbu. Žalio bih se, ali prethodno bih htio provjeriti način provedbe natječaja.Temljem kojih zakona se provodi natječaj za zapošljavanje u osnovnim školama? Zakon o odgoju i obrazovanju to vrlo šturo regulira. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
naturalka odgovoreno: 5. listopad 2012. Dijeli odgovoreno: 5. listopad 2012. Članak 106. (1) Radni odnos u školskoj ustanovi ne može zasnovati osoba koja je pravomoćno osuđena za neko od kaznenih djela protiv života i tijela, protiv slobode i prava čovjeka i građanina, protiv Republike Hrvatske, protiv vrijednosti zaštićenih međunarodnim pravom, protiv spolne slobode i spolnog ćudoređa, protiv braka, obitelji i mladeži, protiv imovine, protiv sigurnosti pravnog prometa i poslovanja, protiv pravosuđa, protiv vjerodostojnosti isprava, protiv javnog reda, protiv službene dužnosti, osim ako je nastupila rehabilitacija prema posebnom zakonu Možete li mi molim vas tumačiti na koja se kaznena djela ovo odnosi? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rubens odgovoreno: 6. listopad 2012. Dijeli odgovoreno: 6. listopad 2012. Ne treba ovo tumačiti, to je skoro pa taksativno nabrojeno u Kaznenom zakonu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
naturalka odgovoreno: 6. listopad 2012. Dijeli odgovoreno: 6. listopad 2012. 173.1. očito spada u vrijednosti zaštićene međunarodnim pravima, a izmjena tog zakona se očekuje tek početkom sljedeće godine??? nudi mi se posao ali ga onda ne smijem prihvatiti dok ne prođe rehabilitacija ili dok se ne izmjeni zakon, ili ta izmjena zakona se neće odnositi na mene? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
newbie odgovoreno: 8. listopad 2012. Dijeli odgovoreno: 8. listopad 2012. Pardonček, šapnite forumaškom pučanstvu koja bi školska ustanova zapošljavala, odnosno nudi i ev. bi čekala konkretnu osobu da nastupi rehabilitacija ili se izmjeni zakon... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
naturalka odgovoreno: 9. listopad 2012. Dijeli odgovoreno: 9. listopad 2012. ne mislim ja da će mene netko čekati, naravno da neće Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.