Jump to content

Uranjena čestitks

Preporučene objave

objavljeno:

Dragi naši prijatelji,

Koristim zadnju priliku da vam svima poželim blagoslovljen Božić i SVE najbolje u Novoj 2011. godini. Želim vam svima puuno zdravlja sreće i blagostanja i da vam se svima ispune barem dvije najveće želje u idućoj godini. Danas su nam javili da će nam iskljućiti struju i to je razlog što ovu čestitku šaljem toliko ranije. U željama sam zdravlje stavila na prvo mjesto jer je to jedino što ja svome suprugu želim u novoj. Molim vas sve koji nas se sjetite u dane blagdana da mu i vi poželite isto. Bog vas blagoslovio, pozdrav svim braniteljima....

odgovoreno:

Draga Berekice, teško je bilo što pametno napisati znajući što si sve prošla i što prolazite. Nekoliko puta sam pošla nešto napisati a sve mi se čini tako ispraznim a tako bih željela da mogu nešto konkretno učiniti. :-(

Ipak vam od srca želim puno zdravlja osobito tvome suprugu i da nam se što skorije javiš s ljepšim vijestima. Sretan ti i blagoslovljen Božić! :mase1:

odgovoreno:

Pridružujem se čestitkama ,prvenstveno da u zdravlju i veselju provedete Božićne i Novogodišnje blagdane.

Usput da potsjetim Barekicu na objavu računa na koji možemo koliko-toliko pomoć da se bar malo ublaži ova agonija.

"tako bih željela da mogu nešto konkretno učiniti."-evo citata od Višnje,a ima nas još koji tako razmišljamo.

odgovoreno:

Ne bi to napravila da nisam ovoliko očajna. Ali kucala sam na sva vrata, rodbina nam se zadužila koliko je mogla i sada više nemamo kud. Nije mi za ništa drugo toliko teško koliko za lijekove. Svaki drugi dan moram po nešto u apoteku, a ništa od toga ne ide na recept. Ako zaista možete pomoći bit ćemo vječno zahvalni. Račun je:

Goran Bertol

Erste banka 2402006 - 3204045006

Nadam se da ću još do ponedjeljka moći na internet, da do tada neće stići iz HEP-a. U svakom slučaju hvala vam svima na razumijevanju i podršci. Pozzz

odgovoreno:

Prijatelji suborci ja bi uplatio preko interneta nešto novaca na račun Goranu našem suborcu,ali neznam šta upisat pod "model" i "Poziv na broj odobrenja".

Bakerica je napisala samo broj računa i ime,ako netko zna neka napiše da izvršim uplatu odmah,pošto je sutra subota pa nedelja da joj sjedne još danas.

odgovoreno:

grozni je napisao:

Prijatelji suborci ja bi uplatio preko interneta nešto novaca na račun Goranu našem suborcu,ali neznam šta upisat pod "model" i "Poziv na broj odobrenja".

Bakerica je napisala samo broj računa i ime,ako netko zna neka napiše da izvršim uplatu odmah,pošto je sutra subota pa nedelja da joj sjedne još danas.

Probao sam bez tog broja ali neprihvača,mora bit broj odobrenja.

Barekica ajde napiši ti

odgovoreno:

Preko internet bankarstva trebalo bi za model upisati 00 ,a ne ponuđeno 01,a u polje "Poziv na broj odobrenja" možete upisati npr.početak svog JMBG (dovoljno 4 broja).Na provjeri sa strane,ako je sve u redu,trebalo bi biti ispisano ime vlasnika računa tj.Goranovo

Oni koji uplaćuju preko računa,a imaju ga u Erste banci ,uplaćuju preko prenosa između računa-opcija je navedena sa strane-

Ima nas,ima i srca :palac:

odgovoreno:

Sova1 je napisao:

Preko internet bankarstva trebalo bi za model upisati 00 ,a ne ponuđeno 01,a u polje "Poziv na broj odobrenja" možete upisati npr.početak svog JMBG (dovoljno 4 broja).Na provjeri sa strane,ako je sve u redu,trebalo bi biti ispisano ime vlasnika računa tj.Goranovo

Oni koji uplaćuju preko računa,a imaju ga u Erste banci ,uplaćuju preko prenosa između računa-opcija je navedena sa strane-

Ima nas,ima i srca :palac:

BRAVO sova1

Upravo tako,hvala.

odgovoreno:

Bože ljudi, što da vam kažem!!!! Iskreno se nadam da nikada nitko od vas neće biti u ovakvoj situaciji da plače za kompjutorom. A ja sada upravo to radim. Ne znam da li me više pere zahvalnost ili sram. Goran se ljuti na mene što sam uopće dala broj računa, kaže da on nikada u životu nije prosio. Nadam se da vaša pomoć ne izgleda kao milostinja, već kao suosjećanje prema suborcu u nevolji. Sve je lako kad je čovjek zdrav, ali kada teška bolest ovako stisne ne možeš se boriti i protiv nje i protiv sudbine i protiv sistema u kojem živimo. Od srca vam svima hvala i samo se nadam da ćemo i Goran i ja jednom biti u mogućnosti pomoći nekome kako vi sada nama pomažete. HVALA vam svima!

odgovoreno:

Ma šta bi vas trebalo biti sram, nije sramota zatražiti pomoć, sramota je jedino krasti. Nadam se, da će naši mali darovi vam dati snage u vašoj borbi protiv opake bolesti i da će te izaći kao pobjednici.

Puuuno sreće vam želim!

odgovoreno:

Barekice..žao mi je što ste se našli u takvoj teškoj situaciji i nadam se da će naši dragi branitelji imati sluha da vam se pomogne kad već nije osigurala država dostojanstven život svim svojim državljanima.

nemojte ovo smatrati kao milostinju,nego kao pomoć od srca !

želim vam sretan Božić i bolju 2011 g.

odgovoreno:

Evo, još smo tu, nisu nas iskopčali. Koristim to da vam se svima još jednom zahvalim od srca. Puno ste nam pomogli financijskia ali prije svega u ove predblagdanske dane, vratili ste nam nadu i vjeru u ljudsku dobrotu. Jeste li uopće svjesni koliko to znači čovjeku koji se bori za goli život kao Goran. Svi novci ovog svijeta ne mogu platiti ovo što smo mi dobili od vas. HVALA!

odgovoreno:

Pozdrav svim braniteljima,da se i ja pridružim ljepim čestitkama a najviše Gorane tebi i tvojoj obitelji.Sretan i blagoslovljen Božić.Nije puno al je od srca. Zajedno u ratu-zajedno u miru,pozz

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija