kanavaca objavljeno: 16. prosinac 2010. Dijeli objavljeno: 16. prosinac 2010. dobio sam ovrhu u drugom mjesecu 2000 godine na koju sam se zalio glavna rasprava je sazvana u trecem mjesecu 2010 godine. molim vas postoji li neki zakonski rok do kada treba bit sazvana glavna rasprava po toj ovrsi ili je mogu sazvat kad se sjete. i molim vas koliko dugo moram cuvat racune za placenu isporuku toplinske energije Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Sepolco odgovoreno: 29. prosinac 2010. Dijeli odgovoreno: 29. prosinac 2010. kad ste primili rješenje o ovrsi? kad ste se žalili na njega? Ovršne isprave zastarjevaju 10 godina od pravomoćnosti (presuda, sudska ili upravna nagodba, rješenje o ovrsi javnog bilježnika itd...) Obveze koje nisu utvrđene ili naložene ovršnim ispravama zastarjevaju u različitim rokovima (npr. komunalna naknada 1 godinu od dospijeća) ovrha će se nastaviti i nakon proteka 10 godina od dana izdavanja rješenja, budući je tijek zastare prekinut otpočinjanjem postupka ovrhe. prepišite izreku rješenja da znamo o čemu se točno radi Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
kanavaca odgovoreno: 2. siječanj 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 2. siječanj 2011. rjesenje o ovrsi sam primio u 2 mjesecu 2000 godine na koje sam se zalio, dug po ovrsi nije isao u zastaru, predmet je mirovao do 3 mjeseca 2010 godine kada je sazvana glavna rasprava , postupak u 2011 je jos u tijeku Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Sepolco odgovoreno: 4. siječanj 2011. Dijeli odgovoreno: 4. siječanj 2011. ako je ovrha zbog neplacenih racuna toplinske energije iz 2000 godine, pozovite se na zastaru. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.