kanavaca objavljeno: 16. prosinac 2010. objavljeno: 16. prosinac 2010. dobio sam ovrhu u drugom mjesecu 2000 godine na koju sam se zalio glavna rasprava je sazvana u trecem mjesecu 2010 godine. molim vas postoji li neki zakonski rok do kada treba bit sazvana glavna rasprava po toj ovrsi ili je mogu sazvat kad se sjete. i molim vas koliko dugo moram cuvat racune za placenu isporuku toplinske energije Citiraj
Sepolco odgovoreno: 29. prosinac 2010. odgovoreno: 29. prosinac 2010. kad ste primili rješenje o ovrsi? kad ste se žalili na njega? Ovršne isprave zastarjevaju 10 godina od pravomoćnosti (presuda, sudska ili upravna nagodba, rješenje o ovrsi javnog bilježnika itd...) Obveze koje nisu utvrđene ili naložene ovršnim ispravama zastarjevaju u različitim rokovima (npr. komunalna naknada 1 godinu od dospijeća) ovrha će se nastaviti i nakon proteka 10 godina od dana izdavanja rješenja, budući je tijek zastare prekinut otpočinjanjem postupka ovrhe. prepišite izreku rješenja da znamo o čemu se točno radi Citiraj
kanavaca odgovoreno: 2. siječanj 2011. Autor odgovoreno: 2. siječanj 2011. rjesenje o ovrsi sam primio u 2 mjesecu 2000 godine na koje sam se zalio, dug po ovrsi nije isao u zastaru, predmet je mirovao do 3 mjeseca 2010 godine kada je sazvana glavna rasprava , postupak u 2011 je jos u tijeku Citiraj
Sepolco odgovoreno: 4. siječanj 2011. odgovoreno: 4. siječanj 2011. ako je ovrha zbog neplacenih racuna toplinske energije iz 2000 godine, pozovite se na zastaru. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.