anonimno objavljeno: 7. ožujak 2006. objavljeno: 7. ožujak 2006. Ljudi,zanima me obzirom da imam popravak iz građanskog i trgovačkog, kako treba učiti zakon o osiguranju. Ne znam da li to pitaju i kako???? Ugovor o osiguranju po ZOO - u znam da je bitno, ali ovaj zakon, što i kako raditi.??Pomagajte, svaki savjet biti će dobro došao. Citiraj
anonimno odgovoreno: 7. ožujak 2006. Autor odgovoreno: 7. ožujak 2006. Koliko ja znam ugovor o osiguranju se prilično rijetko pita. Mislim da ga tu i tamo Gašpar zna pitat i da je dovoljan zoo! Ne znam niti da li je naveden u izvore za građansko materijalno pravo! I ja sam u pripramama, za 4 mjesec, pa bi i meni dobrodošla sva informacija glede toga! Citiraj
anonimno odgovoreno: 9. ožujak 2006. Autor odgovoreno: 9. ožujak 2006. ..baziraj se prvenstveno na pitanjima koja si prikupio, pa ti je to najbolji pokazatelj na čemu se inzistira.. za popravni ti i preko telefona daju informaciju tko ti je u komisiji, pa imaš i vremena njegova pitanja proći..i nadat se da ne izmijene komisiju Citiraj
anonimno odgovoreno: 9. ožujak 2006. Autor odgovoreno: 9. ožujak 2006. HM? Daju ti informaciju i preko telefona? Jel' to istina????? To da mogu ih jednostavno nazbati i lijepo upitati tko mi je taj dan u komisiji??? Citiraj
anonimno odgovoreno: 11. ožujak 2006. Autor odgovoreno: 11. ožujak 2006. Molim hitno informaciju? Što ako me na popravnom dočeka isti ispitivač? Imam li prava tražit drugog? Čuo sam da te oni kao, navodno obavijeste? Citiraj
anonimno odgovoreno: 12. ožujak 2006. Autor odgovoreno: 12. ožujak 2006. LJudi, imam popravni iz GP......trebam li učiti i vrijednosne papire iz Vedriš Klarića? Citiraj
anonimno odgovoreno: 18. ožujak 2006. Autor odgovoreno: 18. ožujak 2006. Zanima me zna li itko kakva je prolaznost na popravnom, tj. koliko su ispitivači rigorozni na popravnom??? Osobno poznajem samo jednu osobu koja je išla na popravni i pala! Hm. Znači čekala je ponovo cijela tortuta! I ne samo to, ispitivač je bio isti???? Stoga, molim sve koje išta znaju o tome.......da podijele svoje spoznaje! Citiraj
anonimno odgovoreno: 18. ožujak 2006. Autor odgovoreno: 18. ožujak 2006. Mene je dopao isti ispitivač na popravnom kao i na ispitu i tražio sam promjenu. To je pravilo koje uvažavaju i promijene vam termin. O ovom slučaju pada na popravnom se učestalo priča, a mislim da se radilo o curi koju je Garačička srušila???? Sumnjam da se na popravnom ruši tek tako, ali da se mora naučiti mora se.... Inače vrijednosni papiri nisu u sastava obvezne literature po građanskom materijalnom, već po trgovačkom pravo, dakle ako ste pali samo materijalno papire možete zaboraviti.... Citiraj
anonimno odgovoreno: 18. ožujak 2006. Autor odgovoreno: 18. ožujak 2006. e, kad već iskustva s popravnim imaš, molim te kaži, kako to zapravo izgleda? odgovaraš sam ili s ostalim kandidatima? (čula sam da ponekad pitaju odvojeno od ostalih kandidata). Hvala ti unaprijed!!! Citiraj
anonimno odgovoreno: 18. ožujak 2006. Autor odgovoreno: 18. ožujak 2006. Osim Zakona o osiguranju, od 01.01. je u primjeni i Zakon o obveznim osiguranjima u prometu kojim su ukinute odredbe ovog prvog što se tiče vozila, informacije radi, sumnjam da će netko inzistirati na tome. Citiraj
anonimno odgovoreno: 19. ožujak 2006. Autor odgovoreno: 19. ožujak 2006. Ja nisam imao iskustva s odvojenim ispitivanjem od ostalih kandidata. Da li je to moguće, vjerujem da da, ali mene nije dopalo. Također mislim da svatko tko dođe na popravni ima puno više znanja nego u prvoj rundi, jer dulje se u konačnici uči i cjelina je naravno manja. O padu sam čuo samo jednom, a to je navodno onaj slučaj s Garačičkom. Čisto sumnjam da bi cijela komisija tek tako rušila na popravnom. Za to zaista moraš ništa ne znati. A tko dođe na popravak znade podosta. Čak sam jednom i Josipovičku slušao na popravku koja popravljača nije davila onoliko koliko je davila normalne kandidate. Nije to ništa strašno.... Zato samo hrabro!!! Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.