Jump to content

popravni

anonimno

Preporučene objave

Zanima me zna li itko kakva je prolaznost na popravnom, tj. koliko su ispitivači rigorozni na popravnom??? Osobno poznajem samo jednu osobu koja je išla na popravni i pala! Hm. Znači čekala je ponovo cijela tortuta! I ne samo to, ispitivač je bio isti????

Stoga, molim sve koje išta znaju o tome.......da podijele svoje spoznaje!

Dijeli na drugim stranicama

Mene je dopao isti ispitivač na popravnom kao i na ispitu i tražio sam promjenu. To je pravilo koje uvažavaju i promijene vam termin. O ovom slučaju pada na popravnom se učestalo priča, a mislim da se radilo o curi koju je Garačička srušila???? Sumnjam da se na popravnom ruši tek tako, ali da se mora naučiti mora se.... Inače vrijednosni papiri nisu u sastava obvezne literature po građanskom materijalnom, već po trgovačkom pravo, dakle ako ste pali samo materijalno papire možete zaboraviti....

Ja nisam imao iskustva s odvojenim ispitivanjem od ostalih kandidata. Da li je to moguće, vjerujem da da, ali mene nije dopalo. Također mislim da svatko tko dođe na popravni ima puno više znanja nego u prvoj rundi, jer dulje se u konačnici uči i cjelina je naravno manja. O padu sam čuo samo jednom, a to je navodno onaj slučaj s Garačičkom. Čisto sumnjam da bi cijela komisija tek tako rušila na popravnom. Za to zaista moraš ništa ne znati. A tko dođe na popravak znade podosta. Čak sam jednom i Josipovičku slušao na popravku koja popravljača nije davila onoliko koliko je davila normalne kandidate. Nije to ništa strašno.... Zato samo hrabro!!!

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

• No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

• Napravi novi...

Važna informacija