anonimno objavljeno: 7. ožujak 2006. Dijeli objavljeno: 7. ožujak 2006. Ljudi,zanima me obzirom da imam popravak iz građanskog i trgovačkog, kako treba učiti zakon o osiguranju. Ne znam da li to pitaju i kako???? Ugovor o osiguranju po ZOO - u znam da je bitno, ali ovaj zakon, što i kako raditi.??Pomagajte, svaki savjet biti će dobro došao. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 7. ožujak 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 7. ožujak 2006. Koliko ja znam ugovor o osiguranju se prilično rijetko pita. Mislim da ga tu i tamo Gašpar zna pitat i da je dovoljan zoo! Ne znam niti da li je naveden u izvore za građansko materijalno pravo! I ja sam u pripramama, za 4 mjesec, pa bi i meni dobrodošla sva informacija glede toga! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 9. ožujak 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 9. ožujak 2006. ..baziraj se prvenstveno na pitanjima koja si prikupio, pa ti je to najbolji pokazatelj na čemu se inzistira.. za popravni ti i preko telefona daju informaciju tko ti je u komisiji, pa imaš i vremena njegova pitanja proći..i nadat se da ne izmijene komisiju Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 9. ožujak 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 9. ožujak 2006. HM? Daju ti informaciju i preko telefona? Jel' to istina????? To da mogu ih jednostavno nazbati i lijepo upitati tko mi je taj dan u komisiji??? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 11. ožujak 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 11. ožujak 2006. Molim hitno informaciju? Što ako me na popravnom dočeka isti ispitivač? Imam li prava tražit drugog? Čuo sam da te oni kao, navodno obavijeste? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 12. ožujak 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 12. ožujak 2006. LJudi, imam popravni iz GP......trebam li učiti i vrijednosne papire iz Vedriš Klarića? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 18. ožujak 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 18. ožujak 2006. Zanima me zna li itko kakva je prolaznost na popravnom, tj. koliko su ispitivači rigorozni na popravnom??? Osobno poznajem samo jednu osobu koja je išla na popravni i pala! Hm. Znači čekala je ponovo cijela tortuta! I ne samo to, ispitivač je bio isti???? Stoga, molim sve koje išta znaju o tome.......da podijele svoje spoznaje! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 18. ožujak 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 18. ožujak 2006. Mene je dopao isti ispitivač na popravnom kao i na ispitu i tražio sam promjenu. To je pravilo koje uvažavaju i promijene vam termin. O ovom slučaju pada na popravnom se učestalo priča, a mislim da se radilo o curi koju je Garačička srušila???? Sumnjam da se na popravnom ruši tek tako, ali da se mora naučiti mora se.... Inače vrijednosni papiri nisu u sastava obvezne literature po građanskom materijalnom, već po trgovačkom pravo, dakle ako ste pali samo materijalno papire možete zaboraviti.... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 18. ožujak 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 18. ožujak 2006. e, kad već iskustva s popravnim imaš, molim te kaži, kako to zapravo izgleda? odgovaraš sam ili s ostalim kandidatima? (čula sam da ponekad pitaju odvojeno od ostalih kandidata). Hvala ti unaprijed!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 18. ožujak 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 18. ožujak 2006. Osim Zakona o osiguranju, od 01.01. je u primjeni i Zakon o obveznim osiguranjima u prometu kojim su ukinute odredbe ovog prvog što se tiče vozila, informacije radi, sumnjam da će netko inzistirati na tome. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 19. ožujak 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 19. ožujak 2006. Ja nisam imao iskustva s odvojenim ispitivanjem od ostalih kandidata. Da li je to moguće, vjerujem da da, ali mene nije dopalo. Također mislim da svatko tko dođe na popravni ima puno više znanja nego u prvoj rundi, jer dulje se u konačnici uči i cjelina je naravno manja. O padu sam čuo samo jednom, a to je navodno onaj slučaj s Garačičkom. Čisto sumnjam da bi cijela komisija tek tako rušila na popravnom. Za to zaista moraš ništa ne znati. A tko dođe na popravak znade podosta. Čak sam jednom i Josipovičku slušao na popravku koja popravljača nije davila onoliko koliko je davila normalne kandidate. Nije to ništa strašno.... Zato samo hrabro!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.