mupo objavljeno: 20. prosinac 2010. Dijeli objavljeno: 20. prosinac 2010. molim vas ako mi možete reći na koju adresu ili broj telefona se može obratiti za informacije ,zog čega je produžena opet zabrana ulaska u šengen. imao sam od mađarske zabranu od 2007 kad su ušli u šengen do 18.12.2010 da bi 19.12.2010 došao na granicu i sada mi je zabrana produžena do 18.10.2013 bez ikakvog obrazloženja. za vrijeme zabrane nisam bio na području mađarske niti napravio kazneno djelo u ostalim šengen zemljama. u 8 mj.2009 sam bio na granici sa mađarskom i tada su mi rekli da je zabrana do 18.12.2010 pa vas molim ako možete mi reći gdje da se obratim i dali se mogu žaliti zbog čega su opet produžili budući da na granici ne žele reći a očito tome nema kraja. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Sepolco odgovoreno: 29. prosinac 2010. Dijeli odgovoreno: 29. prosinac 2010. pokušajte sa mađarskim veleposlanstvom. upitajte ih je li donesen neki novi zakon kojime je svim osobama produžena zabrana ulaska u njihovo područje,a koji su imali ranije zabranu po nekoj osnovi. ili postoji neki međudržavni dogovor između hrvatske i mađarske da ako vam je zabranjen ulaz u mađarsku na određeno vrijeme isti se produžava ako počintie kazneno djelo u hrvatskoj. zvuči bedasto, ali ne bi vam produžili zabranu samo reda radi, a i niste napisali da niste počinili kazneno djelo negdje izvan šengenskog područja. takodjer, možda ste morali dostaviti i neku dokumentaciju da se vidi da vam je istekla zabrana, a da niste počinili ništa u vrijeme zabrane čime bi se ona automatski produžila pozdrav i sretno! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.