Jump to content

šengen zabrana

mupo

Preporučene objave

molim vas ako mi možete reći na koju adresu ili broj telefona se može obratiti za informacije ,zog čega je produžena opet zabrana ulaska u šengen. imao sam od mađarske zabranu od 2007 kad su ušli u šengen do 18.12.2010 da bi 19.12.2010 došao na granicu i sada mi je zabrana produžena do 18.10.2013 bez ikakvog obrazloženja. za vrijeme zabrane nisam bio na području mađarske niti napravio kazneno djelo u ostalim šengen zemljama. u 8 mj.2009 sam bio na granici sa mađarskom i tada su mi rekli da je zabrana do 18.12.2010 pa vas molim ako možete mi reći gdje da se obratim i dali se mogu žaliti zbog čega su opet produžili budući da na granici ne žele reći a očito tome nema kraja.

Dijeli na drugim stranicama

• 2 tjedna kasnije...

pokušajte sa mađarskim veleposlanstvom. upitajte ih je li donesen neki novi zakon kojime je svim osobama produžena zabrana ulaska u njihovo područje,a koji su imali ranije zabranu po nekoj osnovi. ili postoji neki međudržavni dogovor između hrvatske i mađarske da ako vam je zabranjen ulaz u mađarsku na određeno vrijeme isti se produžava ako počintie kazneno djelo u hrvatskoj. zvuči bedasto, ali ne bi vam produžili zabranu samo reda radi, a i niste napisali da niste počinili kazneno djelo negdje izvan šengenskog područja.

takodjer, možda ste morali dostaviti i neku dokumentaciju da se vidi da vam je istekla zabrana, a da niste počinili ništa u vrijeme zabrane čime bi se ona automatski produžila

pozdrav i sretno!

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija