Jump to content

Trebam savjet.

Antonio45

Preporučene objave

za 20% invalidnosti dodatak za pomć i njegu u punom iznosu ?

malo detaljnije objasni.

ako je pomoć i njega ostvarena rješenjem HZMO (iznosi oko 800 kn) dali imaš i invalidnost po rješenju HZMO

za istu invalidnost nemožeš dobiti invalidninu po rješenju MOBMS i po rješenju HZMO.

ako bolesti temeljem koji se dobije invalidnost nisu iste(u rješenju MOBMS i rješenju HZMO) nema problema.

za jedno oboljenje ili povredu nemožeš primati invalidninu po oba osnova.

ako si u mirovini traži novu procijenu radne sposobnosti i nakon toga novi izračun mirovine.

Dijeli na drugim stranicama

Dodatak za pomoć i njegu sam dobio od centra za socjalnu skrb u iznosu od 500 kuna dok još nisam imao 20% HRVI i sada sam za to dobio 114 kuna. Znači ovo je civilno, a ovo drugo vojno. Za komisiju sam predao papire i čekam da me pozovu, tako da opet ne znam kakav će to utjecaj imat na ovaj dodatak na pomoć i njegu.

Za antonio 45.molim te da mi odgovoriš da li su ti gledali prosjek primanja kada si ostvarivao dodatak za tuđu njegu i pomoć u punom iznosu preko centra za socijalnu skrb?Meni tj .(za moje dijete) su gledali kolika su moja primanja i rekli mi da prelazim koncenzus i ne dobivam 500 kuna iako na papiru po nalazima doktora moje dijete to pravo ostvaruje.hvala na odgovoru :misli:

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija