Ivanh objavljeno: 22. prosinac 2010. Dijeli objavljeno: 22. prosinac 2010. Imao sam sudar pošli tjedan i razmjenili podatke, nissmo ispunili Euro izvještaj i sad osoba ne želi doči na sučeljavanje u osiguranje, pa me zanima što mogu sve poduzeti. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Utjerivaczakona odgovoreno: 22. prosinac 2010. Dijeli odgovoreno: 22. prosinac 2010. Ako odbija otići na policiju i prijaviti ga. Obavite to prije nego štetu popravi - bar da se pribve dokazi da je šteta uopće bila s njim. Ima tu i problem dokazivanja krivnje. Kako dokazati da ste Vi bili u pravu? Nadam se da imate dokaze za to - svjedoke ili tragove koji upućuju na takvo što? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 22. prosinac 2010. Dijeli odgovoreno: 22. prosinac 2010. Osigurati dokaze i privatno tužiti. Postoji i mogućnost tužbe prekršajnom sudu u svojstvu oštećenika, ali opet morate priložiti dokaze. Pošto je drugi već popravio svoje vozilo, teško će te išta dokazati. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ivanh odgovoreno: 22. prosinac 2010. Autor Dijeli odgovoreno: 22. prosinac 2010. Problem je što uopće nema štete na njegovom autu. Znači mogu se slikati, pitat ću još na prekršajnom sudu, kakvi bi to dokazi bili, kad je bio mrak i mokro pa se niš nije ni moglo slikat, a imam sve njegove podatke. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 22. prosinac 2010. Dijeli odgovoreno: 22. prosinac 2010. Mogla je policija fotografirati vozila, ali njihov dolazak znači i alkotestiranje svih sudionika, što prepostavljam, ni vama nije odgovaralo. Piši propalo. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ivanh odgovoreno: 22. prosinac 2010. Autor Dijeli odgovoreno: 22. prosinac 2010. Ma meni je sve odovaralo, i testiranje na glupost da se mene pita, a čovjek se činio OK i kao "dogovorit ćemo se" "sutra ćemo ispunit EU izvještaj" i tako. Što mu ne bi vjerovao, kad sam ja tako ove godine isto imao sudar (ja kriv) i razmjenili podatke i sutra otišli na osiguranje rješit to. Isto sam tako mislio da će ovo biti, ali eto čini se pogrješio. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.