Toshiba objavljeno: 22. prosinac 2010. Dijeli objavljeno: 22. prosinac 2010. http://www.vecernji.hr/vijesti/ministar-smanjuje-cijenu-kopiranja-dokumenata-uskok-u-clanak-230987 Eto, budući su troškovi polaganja pravosudnog ispita toliko veliki i teško opterećuju ministarstvo, red je da i mi mali ljudi malo pomognemo poboljšanju odličnih uvjeta u kojima inače polažemo pravosudni ispit! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ospravnik026 odgovoreno: 22. prosinac 2010. Dijeli odgovoreno: 22. prosinac 2010. Stvarno mu je usporedba cijene vozačkog i pravosudnog na mjestu......nema što... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
DorisSt odgovoreno: 22. prosinac 2010. Dijeli odgovoreno: 22. prosinac 2010. 1450kn, Ministre, 1450 kn, a ne" nešto više od 1000,00 kn", a gdje su troškovi za nas koji nismo iz Zgb.....putovanje, smještaj...., sramota koje usporedbe. Toshiba je napisao: http://www.vecernji.hr/vijesti/ministar-smanjuje-cijenu-kopiranja-dokumenata-uskok-u-clanak-230987 Eto, budući su troškovi polaganja pravosudnog ispita toliko veliki i teško opterećuju ministarstvo, red je da i mi mali ljudi malo pomognemo poboljšanju odličnih uvjeta u kojima inače polažemo pravosudni ispit! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
emi5 odgovoreno: 22. prosinac 2010. Dijeli odgovoreno: 22. prosinac 2010. Sramota...zašto sve to nije usporedio sa vježbeničkom plaćom koja jedva doseže 4000,00 kn...da ne spominjem vježbenike izvan Zagreba od kojih većina dobije 1000,00 kn plaće ili ništa ili pak plaća principalu da bi odradio vježbenički staž i dogurao do pravosudnog... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
annete odgovoreno: 11. siječanj 2011. Dijeli odgovoreno: 11. siječanj 2011. Evo dobila sam jutros poziv i nova cijena izlaska na pravosudni ispit je 2.555 kuna! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
gogaa odgovoreno: 11. siječanj 2011. Dijeli odgovoreno: 11. siječanj 2011. Ma da,ni manje ni više nego preko 1000,00 kuna više, ma odlicno! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zliko odgovoreno: 11. siječanj 2011. Dijeli odgovoreno: 11. siječanj 2011. svaka im čast...i to nam jave u pozivu koji su poslali 10 dana prije početka pismenog ispita....kao da nam je plaća 8, a ne jadnih 4.000,00 Kn, mogli su mi poziv poslati i dva dana prije....uvijek 1.000,00 Kn imam sa strane.. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zlatnica odgovoreno: 11. siječanj 2011. Dijeli odgovoreno: 11. siječanj 2011. ja jos nisam dobila uplatnicu, prijavljen mi je ispit bio za 11 mjesec medutim prebacili su i ispit u 1.jel imam razloga za zabrinutost Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
gogaa odgovoreno: 11. siječanj 2011. Dijeli odgovoreno: 11. siječanj 2011. imas kolegice jer je i meni ista situacija, ja sam isto bila prijavljena za 11 pa su me prebacili za prvi i evo danas sam dobila poziv u kojem stoji da moram platiti 2. 555, 00 kuna.To je necuveno i mislim da bi trebali reagirati barem mi koji smo prijavili za 11 jer nismo svojom voljom stavljeni za ovaj rok, a moramo platiti po novoj cijeni. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
DorisSt odgovoreno: 12. siječanj 2011. Dijeli odgovoreno: 12. siječanj 2011. Nevjerojtno! Pune državni proračun na račun pripravnika i nezaposlenih, sram ih bilo. Šta mislite kolege, da li će nam bar omogućiti ljudske uvjete za pisanje pravosudnoga. Baš zovem Ministarstvo, naime srijeda je, uredovno vrijeme kada zaprimaju upite o pravos. ispitu i niko se ne javlja! Ma i ja sam prijavila za studeni. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
gogaa odgovoreno: 12. siječanj 2011. Dijeli odgovoreno: 12. siječanj 2011. Kolegice Doris jeste uspjeli dobiti Ministarstvo i sto su vam rekli?Naime i ja sam pokusavala nazvati, ali bezuspjesno. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
DorisSt odgovoreno: 13. siječanj 2011. Dijeli odgovoreno: 13. siječanj 2011. Nism Gogaa, gogaa je napisao: Kolegice Doris jeste uspjeli dobiti Ministarstvo i sto su vam rekli?Naime i ja sam pokusavala nazvati, ali bezuspjesno. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.