kjagunic objavljeno: 22. prosinac 2010. Dijeli objavljeno: 22. prosinac 2010. Mene zanima kako se mogo zdravstveno osigurati?? Nezaposlen sam,a rok za prijavu na burzu mi je istekao. Dali zna neko šta trebam napravit sada?? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
TEDI odgovoreno: 22. prosinac 2010. Dijeli odgovoreno: 22. prosinac 2010. Rok za prijavu nezaposlene osobe je 30 dana od prestanka radnog odnosa, znači u tom roku ste se trebali javiti u HZZO s dokumentacijom. Burza nema veze sa zdr.osiguranjem. Ukoliko je taj rok prošao, možete se osigurati uz plaćanje do stjecanja nove osnove osiguranja, npr. zaposlenja, ukoliko imate supružnika možete se osigurati preko nje/njega, za detalje se najbolje javite u najbliži HZZO. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Issytop odgovoreno: 23. prosinac 2010. Dijeli odgovoreno: 23. prosinac 2010. I hrvatski branitelji imaju pravo na zdravstveno osiguranje ukoliko nemaju drugu osnovu po kojoj se mogu osigurati. Pozzz Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.