ivanad objavljeno: 23. prosinac 2010. Dijeli objavljeno: 23. prosinac 2010. suprug mi je dobio državni posao jer je uz navedene dokumente predao i potvrdu da je branitelj iako to nije izričito napisano.kandidat koji nije primljen šalje inspekcijski nadzor jer navodi da je imao prednost kao nezaposleni hrv.branitelj (uzeo otpremninu iz bivše firme nekoliko dana prije-dokazi 100%).suprug mi je radio u firmi koja je na koljenima i plaće su kasnile nekoliko mjeseci tako da je ispalo da je prešao s posla na posao što je i istina.ne nadamo se puno jer poznavajući zakon ima prednost nezaposleni hrv.branitelj a u mome slučaju to je onaj drugi kandidat a kao zima ozeblo sunce čekamo insp.nalaz.tražim bilo kakvu prevnu pomoć da se možemo i mi očitovati na nalaz inspektora..... hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Zdongo odgovoreno: 23. prosinac 2010. Dijeli odgovoreno: 23. prosinac 2010. Nikad nisam čuo da postoji zakon prema kojem prednost ima nezaposleni branitelj. To bi moglo biti navedeno u natječaju,ali mislim da ne može biti presudno. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ivanad odgovoreno: 24. prosinac 2010. Autor Dijeli odgovoreno: 24. prosinac 2010. U članku 35.zakona o hrv.branitelja stoji da su javne,državne i druge službe obvezne prilikom zapošljavanja dati prednost nezaposlenom hr.branitelju ukoliko ispunjava tražene uvjete te je zatim navedeno po kojem redoslijedu(djetetu poginulog itd...). Nažalost do sada nismo imali nikakve koristi od toga što je muž bio 4 g. za smrikom i nismo koristili nikakve beneficije jer računamo samo se radom nešto postiže,ali izgleda da nije tako. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.