loren objavljeno: 26. prosinac 2010. Dijeli objavljeno: 26. prosinac 2010. Pozdrav, planiram otvriti d..,interesira me moram li imati zaposlenika ili mogu voditi firmu sam a doprinose mi uplaćuje moj poslodavac hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ultra odgovoreno: 27. prosinac 2010. Dijeli odgovoreno: 27. prosinac 2010. Ne, ne morate imati zaposlenika. Bitno je da ste Vi, kao član uprave/direktor ,osigurani (dakle,u radnom ste odnosu i poslodavac Vam uplaćuje obvezne doprinose)i kao takav možete raditi u svom poduzeću bez zasnivanja radnog odnosa (svog ili sa trećim osobama). Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
loren odgovoreno: 27. prosinac 2010. Autor Dijeli odgovoreno: 27. prosinac 2010. Hvala na informaciji! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.