arrabiata objavljeno: 27. prosinac 2010. Dijeli objavljeno: 27. prosinac 2010. Poštovani, momentalno sam na neplaćenom dopustu koji mi istiće 1.3.2011. U međuvremenu sam ostala trudna i termin poroda mi je 4.3. dakle praktički se poklapa sa povratkom na posao. Kakva su moja prava što se tiće porodiljnog dopusta i zadržavanja radnog mjesta? Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
severus odgovoreno: 27. prosinac 2010. Dijeli odgovoreno: 27. prosinac 2010. 28 dana prije očekivanog termina poroda otvarate rodiljni dopust. Poslodavcu je zabranjeno otkazati ugovor o radu trudnici i majci na rodiljnom /roditeljskom dopustu odnosno osobi koja koristi druga prava vezana uz zaštitu majčinstva. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
arrabiata odgovoreno: 27. prosinac 2010. Autor Dijeli odgovoreno: 27. prosinac 2010. ako sam dobro shvatila, porodiljni otvaram čak i prije isteka neplaćenog? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.