Contija objavljeno: 27. prosinac 2010. Dijeli objavljeno: 27. prosinac 2010. ovrhom mi se plijeni 50% mirovine i ako su ovrhoviteljice izgubile pravo na uzdržavanje 2001 i2004 god.2008.god podnio sam tužbu i tek sad su održana dva ročišta.i po održanim ročištima vidljivo je da će tužba biti prihvačena.tužene nastoje nedolaženjem na ročišta i ne dostavljajuči od suda tražene dokumente prolongirat sudski proces jer time i dalje oduzimaju moju mirovinu.i ako se na slijedečem ročištu donese presuda tužene mogu podnjeti tužbu županijskom sudu i ako znaju da će biti odbijena one su postigle da za poriod od presude do pravomočnosti po presudi županijskog suda koja može biti donesena godinu do godinu i pol nakon sudske presude općinskog suda dobivaju mjesečno 50% moje mirovine. kako bi to spriječio podnio sam sudu prijedlog da sud donese privremenu mjeru o zabrani naplate uzdržavanja do pravomočnosti okončanja spora. Sudu sam podnio zahtjev za zabranu o naplate uzdržavanja do okončanja spora 2009.god do danas nisam dobio odgovor. sad se bojim da sud se opet ogluši na moj prijedlo o privremenoj mjeri zabrane a što je u interesu tuženih a na moju štetu za daljnju protuzakonitu pljenidbu mirovine Može li mi se savjetovati što činiti? hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 27. prosinac 2010. Dijeli odgovoreno: 27. prosinac 2010. trebalo je podniti protutužbu za vračanje stečenog bez osnove sa zakonskim zateznim kamatqama(14%/g). to učiniti nasljedečoj raspravi (na Općinskom sudu). povrat stečenog bez osnove je za 5 godina unazad. računajuči odpodnošenje protutužbenog zahtjevaili tužbe. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.