Jump to content

Krivo upisana adresa !


lion406

Preporučene objave

Prvo pozdrav svima, eto moj 1. post :)

 

Imam pitanje pa ako tko može pomoći

 

Naime radi se o tome da sam doma dobio od PUZ-a onu obavijest o prometnom prekršaju gdje me traže podatke tko je vozio moje vozilo tog i tog dana...

Naveo sam osobu , njegovu adresu i datum rođenja što se traži od mene.

 

U međuvremenu dolazi opet isto i misleći da nisam nešto dobro napisao ja opet šaljem isto sve (ovaj put pazeći da ne napišem krivu adresu ili ime grada -tatin kolega radi s njim u Nizozemskoj pa rekoh da nisam krivu ulicu naveo).

 

Da bi se desilo sljedeće, dobijam danas od PUZ-a da sam kriv što sam dana 4.10.2010.g. na njihov zahtjev nisam dao vjerodostojne podatke o indetitetu osobe koja je upravljala mojim vozilom.

 

....te da sam počinio prekršaj iz čl.229st.3. ZoSPnC i da sam kažnjiv po članu229.st.7. istog zakona -2000 kn + 110 kn troškovi.

E sad dalje mi u obrazloženju stoji da sam tog i tog dana dostavio podatke o osobi koja nije državljanin RH niti ima prijavljen boravak na području RH i da u prilogu nisam dostavio nikakav dokaz iz kojeg bi bilo vidljivo da je inozemni džavljanin boravio na području RH u vrijeme počinjenja prekršaja.

 

Oni su meni samo poslali po drugi put identičan papir gdje sam trebao upisat podatke od osobe bez ikakvih drugih podataka, dokaza ili bilo čega (znači onakav kakav svi dobijemo ako nas snimi kamera pa traže podatke).

 

Ali ok...stvar je sljedeće prirode,

 

u razgovoru s ocem koji je došao za praznike doma u Hrvatsku pričam mu o tome i sjeti se on da je taj njegov kolega se u međuvremenu rastao (ne znam točno kad) i naravno odselio se od žene i prijavio na drugu adresu ali ja sam 2 puta slao ustvari krivu adresu (ime, prezime i datum rođenja su naravno točni) što su oni vjerojatno provjerom ustanovili i sad ispada da sam im ja dao lažne podatke (ali kako da ja znam u svakoj sekundi šta se s kim dešava kao npr. tatin kolega koji se eto nažalost rastao i tko zna kad promijenio adresu)

 

Imam pravo na prigovor naravno (8 dana) pa me zanima šta da konkretno navedem u prigovoru ili da samo uložim prigovor na to rješenje koje su mi poslali pa da čekam poziv na sud ili....???

 

Hvala na bilo kakvoj pomoć :-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija