Tina32 objavljeno: 28. prosinac 2010. Dijeli objavljeno: 28. prosinac 2010. Dobro jutro, molila bih pomoć. Imam stan koji sam kupila prije sklapanja braka. zanima me da li ga sada (dok sam u braku) smijem prodati i kupiti novi, ali da suprug nema pravo na njega? naime, pred rastavom sam i moram se seliti. ne bih htjela da ga prodam pa da se taj novac kasnije tretira kao bračna stečevina. razmišljala sam čak da ga sada prepišem na tatu, on ga proda i kupi novi, pa po okončanju postupka daruje mi ga.... ne znam što da radim i molim pomoć. Hvala... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
felixx odgovoreno: 28. prosinac 2010. Dijeli odgovoreno: 28. prosinac 2010. Imovina kupljena za trajanja braka sredstvima koja su stečena prije braka nije bračna stečevina. Slobodno prodajte stan i kupite drugi. Čuvajte dokumentaciju. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Tina32 odgovoreno: 28. prosinac 2010. Autor Dijeli odgovoreno: 28. prosinac 2010. hvala na odgovoru. muči me što za 20% vrijednosti nekretnine još otplaćujem kredit... sve jedno nema pravo na taj stan? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.