hansi objavljeno: 28. prosinac 2010. Dijeli objavljeno: 28. prosinac 2010. Probala sam na raznim institucijama, ali bez rezultata Da li je moguće nadoknaditi (otkupiti i sl)45 dana "radnog odnosa". Naime, sredinom devetog mjeseca firma je propala, svi smo završili kao tehnološki višak na burzi, i dok sam se ja snašla i uspjela zaposliti prošlo je 45 dana. Sada mi nedostaje tih 45 dana jer ne mogu ostvariti prava rodiljne naknade na HZZO(u međuvremenu sam opstala u drugom stanju, neplanski, pa iako sam u radnom odnosu izjednačena sam sa nezaposlenima. Postoji opcija u Mirovinskom kojom se prremošćuje ovakva situacija, na način da se uplati radni staž , ali to u mom slučaju ne vrijedi, jer tih 45 dana nisam ostvarivala prihod. Znam i sama da je to bezizlazno, jer retroaktivno je to neizvedivo, ali ipak, Ima li neko rješenje? Unaprijed hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.