ivanaonly objavljeno: 29. prosinac 2010. objavljeno: 29. prosinac 2010. pozdrav!!! imam neprekidnog staža 4 god, s time da zadnji ugovor s poslodavcem je istekao 31.08.2010.god, zbog prestanka rada objekta,te se prijavljujem na biro rada u 9mj, te u 10mj.prvi put koristim pravo na novčanu naknadu, dobro dođe jer sam još student! neprekidno tražim posao jer sam podstanar s dečkom te ga uspijem dobiti s prijavom 01.12.2010. koja sreća!!!!!! problem dolazi na današnji datum, jer sam na bolovanju zbog komplikacija u trudnoći od 10.12.2010, s naglaskom na prijeteći abortus zbog sukrvice, te mi privatna gin. i soc.gin. preporučaju obavezno mirovanje. saznanje da sam trudna je 12.11.2010, ali ne odustajem od toga da počnem raditi, te na pregledu 10.12.2010 od kada i jesam na bolovanju zbog navedenog gore, gđe. na hzzo-u gledaju kao nekakvu sprdačinu, te uz zadršku mojih papira, doznaka i kopije trudničke knj.(koja je otvorena na pregledu kad i bolovanje), me upučuju da u pon. tj.03.01.2010, odem kod glavne šefice na razmatranje komplikacija, te uz nekakav zapisnik da će me prosljediti pravnoj službi!!!?????????????????????????????? o čemu se ovdje radi???????????????? zar ja koja jedva stojim na nogama uz vrtoglavice i ove očite probleme moguće dobijem odbijenicu za naknadu????? što da radim?dal da se bojim toga?zar da pobacim i nastavim raditi????????????? Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.