Rijama_7 objavljeno: 30. prosinac 2010. Dijeli objavljeno: 30. prosinac 2010. Poštovani, s porodiljnog sam se vratila u 10. mjesecu 2010. Nisam imala pravo iskoristiti godišnji iz 2009. godine jer sam u siječnju 2009. godine otišla na bolovanje radi čuvanja trudnoće. Rekli su mi da nemam pravo na godišnji do kraja ove godine. Zanima me kada imam pravo na godišnji odmor? Unaprijed zahvaljujem na odgovoru. Srdačan pozdrav, Rijama Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
cigo1 odgovoreno: 30. prosinac 2010. Dijeli odgovoreno: 30. prosinac 2010. Za GO iz 2010 do kraja lipnja 2011g. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
vexvg odgovoreno: 30. prosinac 2010. Dijeli odgovoreno: 30. prosinac 2010. Rijama_7 je napisao: Poštovani, s porodiljnog sam se vratila u 10. mjesecu 2010. Nisam imala pravo iskoristiti godišnji iz 2009. godine jer sam u siječnju 2009. godine otišla na bolovanje radi čuvanja trudnoće. Rekli su mi da nemam pravo na godišnji do kraja ove godine. Zanima me kada imam pravo na godišnji odmor? Unaprijed zahvaljujem na odgovoru. Srdačan pozdrav, Rijama U 2011. godini imate pravo iskoristiti godišnji i od 2010 i od 2011 godine. Ako su Vam rekli da nemate pravo do kraja godine,nisu bili u pravu. Možda su mislili da nećete moći iskoristiti to pravo do kraja godine (naime poslodavac određuje raspored korištenja godišnjeg odmora). Rok za korištenje godišnjeg odmora iz 2010. godine je do 30.06.2011. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.