Nenad_Nikola objavljeno: 30. prosinac 2010. Dijeli objavljeno: 30. prosinac 2010. Ukratko dobio sam zabranu voznje 6 mj. da platim 2500 kn plus 350 kn sudskih troskova prije god dana tocnije 06.12.2009 zabio sam se u zid napuhao sam 0.97 umanjeno znaci 0.87 sad bi mene zanimalo 1.jel moguce da se zalim da dobijem manju kaznu jer sam nezaposlen i nemam primanja 2.ako se zalim tj.ulozim prigovor dal se odgada zabrana upravljanja vozilom 3.Odkad traje zabrana od dana primanja pisma ili ti treba pol.postaja poslat doma? unaprijed Hvala na odg. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 30. prosinac 2010. Dijeli odgovoreno: 30. prosinac 2010. 1. Pišite prigovor/žalbu. Priložiti dokaze o navedenom. 2. Da. 3. Od zaprimanja obavjesti od policije. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Nenad_Nikola odgovoreno: 30. prosinac 2010. Autor Dijeli odgovoreno: 30. prosinac 2010. petpetica je napisao: 1. Pišite prigovor/žalbu. Priložiti dokaze o navedenom. 2. Da. 3. Od zaprimanja obavjesti od policije. hvala pitao sam jer sam zvao pol.postaju i rekli mi da ne odgada zabranu kad ulozis prigovor da traje od dana kad dobijes rjesenje od suda al sam sumnjao da onaj policajac sto se javlja na telefone zna nesto Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.