ben2010 objavljeno: 30. prosinac 2010. Dijeli objavljeno: 30. prosinac 2010. Ne znam jesam li na pravom podforumu ali molim jedno objašnjenje. Naime imam majčinu opću punomoć od 1987 g. na kojoj je njeno ranije prezime i ranija adresa. Kod kupovine dijela grobnice( cijena manja od 10000 kuna) uprava groblja je bez problema priznala tu punomoć( ona živi u drugom gradu te sam ja za nju to obavljala). Kod ovjere kupoprodajnog ugovora kod j.bilježnika, mladi pravnik bio je izuzetno bezobrazan i podrugljiv glede te punomoći iako se to nije ticalo dotičnog predmeta jer potpisuje samo prodavatelj, ali ja u tom trenutku to nisam znala. Mislim da se punomoć daje jednom i ne obnavlja se, samo se može prekinuti ali vas ipak pitam za ubuduće: moramo li obnoviti punomoć s obzirom na drugo prezime, adresu i na koncu starost? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.