petrazg objavljeno: 2. siječanj 2011. Dijeli objavljeno: 2. siječanj 2011. Radi se o poništenju rješenja o prijamu u drž. službu zbog neispunjavanja uvjeta potrebne struke. Naime u natječaju je bilo navedeno pet škola koje zadovoljavaju uvijete s time da je dodatno pisalo da u obzir dolaze i ostale četverogodišnje škole sa sličnim nastavnim programom. Napominjem da i u pravilniku piše isto da uvijet zadovoljavaju i ostale četverogodišnje škole sa sličnim programom. Na moj upit jednoj pravnoj osobi koje su to škole dobila sam sam odgovor da je to svaka četverogodišnja škola, (pošto ne postoje ostale škole koje bi imale slični program) te da je odluka na poslodavcu. Molim vas ako mi netko može protumačiti što se desilo i da li je opravdano poništenje prijama jer se totalno zanemaruje onaj dio zakonskog akta gdje se spominju i druge škole i mislim da je natječaj jednostavno poništen jer se nekome neda gnjaviti s tim i da je to možda bilo najbrže rješenje.... Ima li se svrhe žaliti? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.