Johhny objavljeno: 3. siječanj 2011. Dijeli objavljeno: 3. siječanj 2011. Na badnjak sam imao prometnu nesreću, sletio sam s ceste, po dolasku policije izmjereno mi je 1,03 alkohola u krvi. Dobio sam kaznu od 2000 kn i oduzimanje vozačke na 9 mjeseci. Vozačka mi je oduzeta na 8 dana, danas sam ju pokupio. Kome i u kojem roku uputiti žalbu? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Sepolco odgovoreno: 4. siječanj 2011. Dijeli odgovoreno: 4. siječanj 2011. jeste dobili doma prekršajni nalog? kada i gdje vam je izrečena kazna? ako se radi o prekršajnom nalogu imate pravog prigovora u roku 8 dana, od dana kad ga preuzmete, nadležnom prekršajnom sudu putem policijske postaje koja vam je dostavila prekršajni nalog. prigovor se daje u dva primjerka.ne žalite se da niste krivi, već na visinu kazne pa vam je možda umanje. ne znam jeste li prije prekršajno kažnjavni, radite li i kakvo vam je imovinsko stanje, ali sve to navedite u prigovoru kao olakotne okolnosti. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.