xsnovi objavljeno: 3. siječanj 2011. Dijeli objavljeno: 3. siječanj 2011. Poštovani, Imala sam ozljedu na radu prije 2 godine i 8 mjeseci, a za to vrijeme sam primala naknadu plače u iznosu od 100%. Zanima me koliku naknadu plače mogu očekivati, jer sam čula da od 01.01.2011. godine dolazi ili je došao zakon koji umanjuje naknadu plače. Još uvijek sam nesposobna za rad a usput se spremam i na operaciju nevezano uz ovu navedenu ozljedu na radu. Molim Vas da mi odgovorite što da radim i da zadržim što veću plaču, dali ostati na istom bolovanju ili otvoriti novo bolovanje u vezi druge dijagnoze! Unaprijed hvala i svako dobro. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
TEDI odgovoreno: 4. siječanj 2011. Dijeli odgovoreno: 4. siječanj 2011. Naknada plaće je i dalje u 100%-tnom iznosu od osnovice. Promjena je u tome što ozljede na radu i profesionalne bolesti od 1.1.2011. prelaze u nadležnost HZZO-a, odnosno više nisu u nadležnosti HZZOZZR-a. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
xsnovi odgovoreno: 6. siječanj 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 6. siječanj 2011. Poštovani Tedi, Zahvaljujem na Vašem odgovoru i zamolila bi Vas da me uputite na stranice gdje se mogu više o tome informirati. Još jednom velika hvala i svako dobro. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
TEDI odgovoreno: 6. siječanj 2011. Dijeli odgovoreno: 6. siječanj 2011. Obavijest HZZO-a o novostima u svezi ozljeda na radu i prof.bolesti http://www.hzzo-net.hr/dload/novosti/20101227_Naputak_HZZOZZR.pdf Odluke Upravnog vijeća HZZO-a: http://www.hzzo-net.hr/05_02_09.php Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
xsnovi odgovoreno: 7. siječanj 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 7. siječanj 2011. Poštovani Tedi, još jednom velika hvala na pomoći i želim Vam svako dobro. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.