Jump to content

Dnevna parkirališna karta


za10

Preporučene objave

Poštovani,

izdana mi je dnevna parkirališna karta temeljem Odluke o organizaciji i načinu naplate parkiranja na području Grada Karlovca ("Glasnik" Grada Karlovca br. 12/09) s rokom reklamacije 6.1.2011. U Odluci (koja nije u navedenom broju Glasnika, nego 5/10) stoji: "izvanulična javna parkirališta s naplatom su parkirališta koja se nalaze izvan kolnika, a

označena su vertikalnom i horizontalnom prometnom signalizacijom" i

Članak 4.

(1) Parkiranje vozila na javnim parkiralištima s naplatom može biti jedino na označenim parkirališnim mjestima.

(2) Komunalni redar kazniti će svako parkirano vozilo koje je parkirano izvan označenih parkirališnih mjesta, vozilo koje je parkirano protivno označenim parkirališnim mjestima, a premjestiti parkirano vozilo koje ugrožava sigurnost prometa i smanjuje prohodnost na javnom parkiralištu s naplatom.

Članak 9.

(1) Javna parkirališta na kojima se vrši naplata parkiranja moraju biti označena vertikalnom i horizontalnom prometnom signalizacijom u skladu s propisima o sigurnosti prometa.

(2) Na svim stalnim javnim parkiralištima na kojima se vrši naplata parkiranja horizontalne oznake parkirališta su plave boje.

Članak 11.

(3) Javna parkirališta na kojima se vrši naplata parkiranja moraju biti u zimskim uvjetima očišćena od snijega i leda i na istim se mora spriječiti stvaranje poledice."

Na karti je naznačeno da je parkiralište u Vitezovićevoj ulici u Klc-u, ali ne piše da sam parkirala na mjestu koje nije označeno horizontalnom signalizacijom (nije iscrtano nikakvom, pa ni plavom bojom), niti piše da je parkiralište bilo neočišćeno od snijega i leda. Ja sam situaciju fotografirala, ali me strah fotografiju priložiti reklamaciji zbog eventualne kazne za parkiranje izvan označenih parkirališnih mjesta. Mogu li me kazniti naknadno na osnovu moje fotografije?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija