Jump to content

laganje pred sudom

MZeljcev

Preporučene objave

Poštovani,

molim Vas kratku informaciju, savjet, vezano za laž u brakorazvodu. Razvodim se sa suprugom i imamo problem oko dogovora za viđanje 3.godišnjeg sina. Dijete ide u vrtić. Ja radim popodne i mogu jedan dan u tjednu biti sa sinom plus svaki drugi vikend i tražim cijeli dan u tjednu. Bivša ne želi da dijete izostaje iz vrtića jer je po njoj važno da ide. Sud je tražio i stručno mišljenje vještaka Njihovo mišljenje da izostanak neće znatno utjecati na razvoj djeteta ali da je bolje da ne izostaje da se ne prodube nesuglasice između roditelja. No ja sam našao dokaz kako supruga često putuje i sin nije svakodnevno u vrtiću, kako ona tvrdi da je obavezno, a lagala je pred sudom da je specifično u tom tjednu bila bolesna za što imam dokaz da je tjedan dana bila u inozemstvu a njezini roditelji čuvali dijete. Pitanje je, koje su pravne posljedice laganja sudu ako predočim dokaz o tome, i koja je praksa, da li se uopće to smatra nešto bitnim, da li uobičajeno sudac pređe preko toga ili dosudi kakvu kaznu?

Unaprijed hvala na odgovoru

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

• No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

• Napravi novi...

Važna informacija