MarIIja objavljeno: 5. siječanj 2011. Dijeli objavljeno: 5. siječanj 2011. Moja majka i ja smo napravile ugovor o doživotnom uzdržavanju, sva pokretna i nepokretna imovina biti će u mojem vlasništvu nakon njene smrti. Sve je "prepisano" meni, ali mene zanima da li moja sestra koja živi izvan Hrvatske, a mjesto stanovanja joj se vodi na tu kuću, ima pravo na dio te imovine. Hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
MarIIja odgovoreno: 5. siječanj 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 5. siječanj 2011. Je li bi mi netko mogao pomoći, hitno je? Hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
desimir odgovoreno: 6. siječanj 2011. Dijeli odgovoreno: 6. siječanj 2011. Ukoliko je ugovor potpuno perfektan, sto znaci da je pismen, sastavljen i ovjeren od javnog biljeznika, to bi vi trebali steci vlasnistvo na stvarima pobrojanim u ugovoru. Naravno ugovor mora imati i svoju osnovu tj. da vi kao davalac izdrzavanja zaista i izvrsavate ugovorne obaveze. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.