crnorizac objavljeno: 6. siječanj 2011. Dijeli objavljeno: 6. siječanj 2011. Po struci sam profesor hrvatskog jezika i književnosti. Postoje fakulteti poput Učiteljskog fakulteta u Čakovcu čiji studenti imaju studije s pojačanim hrvatskim. Njih se osposobljava za održavanje razredne nastave (1. - 4. razred), ali često dobijaju poslove nastavnika nekog predmeta od 5. - 8. razreda. Ako se na natječaj za učitelja hrvatskog jezika koji raspiše neka osnovna škola, javimo - kandidat, sa završenom razrednom nastavom, i ja, sa završenim studijem hrvatskog jezika; imam li ja veće zakonsko pravo da dobijem taj posao? Pretpostavljam da imam jer je taj predmet ipak moja struka. Zanima me, ukoliko posao dobije kandidat sa završenom razrednom nastavom, a ne ja, postoji li zakon na temelju kojeg mogu podnijeti žalbu? Unaprijed zahvaljujem, Srdačno Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.