anonimno objavljeno: 9. ožujak 2006. Dijeli objavljeno: 9. ožujak 2006. Zanima me nešto o prijavi ispita, ako ja recimo steknem u 5 mjesecu uvjet (tada će se napunit 18 mj) da li ja mogu prijavit ispit u 3 mj za polaganje u 5mj. ili moram čekati 5 mj, pa se tek onda mogu prijaviti ? Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 9. ožujak 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 9. ožujak 2006. Jel zna netko????? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ane odgovoreno: 9. ožujak 2006. Dijeli odgovoreno: 9. ožujak 2006. Kod prijave morate priloziti dokaz da ste odradili vjezbenicki staz, tako da vi to u 3. mj necete imati. Na stranicama Ministarstva www.pravosudje.hr imate sve informaicje o prijavi i uvjetima. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 10. ožujak 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 10. ožujak 2006. već u trenutku prijave moraju biti ispunjeni uvjeti... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.