super objavljeno: 6. siječanj 2011. objavljeno: 6. siječanj 2011. posto nemam stalna primanja, digao bi kredit preko druge osobe koja ima zadovoljavajuca primanja. kakav dokument nekretnine treba priloziti o punomoci ili suglasnosti da se moze stavit pod hipoteku? Citiraj
felixx odgovoreno: 7. siječanj 2011. odgovoreno: 7. siječanj 2011. Morate jasnije postaviti pitanje. Hipoteka ide na nekretninu koju kupujete, ili na nekretninu jamca? Dokaz vlasništva nekretnine je vlasnički list/izvadak iz zemljišne knjige. Za sve uvjete za kredit informirati se kod davatelja kredita (banke). Ako imate nestalne prihode, nije mudro ulaziti u veliki dug sa dugoročnom otplatom. Citiraj
super odgovoreno: 7. siječanj 2011. Autor odgovoreno: 7. siječanj 2011. ja sam vlasnik nekretnine. ako i dizao hipoteku na tu nekretninu treba mi netko tko je sposoban ili da g iskoristim kao jamca. u korist obojice je. ili da on digne kredit s ustupanjem moje nekretnine. Citiraj
dioničar odgovoreno: 7. siječanj 2011. odgovoreno: 7. siječanj 2011. A tko će vraćati kredit? Citiraj
super odgovoreno: 8. siječanj 2011. Autor odgovoreno: 8. siječanj 2011. ja ne mogu dizat na svoje ime, jer nisam stalno zaposlen. ali imam druge prihode za placanje kredita. druga osoba ima 3 puta vecu placu od mjesecne rate. nju bi za jamca. Citiraj
felixx odgovoreno: 8. siječanj 2011. odgovoreno: 8. siječanj 2011. Danas je praktično nemoguće naći jamca koji nije bliski član obitelji. Takav bi tražio vjerodostojno jamstvo u 10 puta većem iznosu od datog kredita. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.