jado objavljeno: 7. siječanj 2011. objavljeno: 7. siječanj 2011. Postovani znalci Posjedujem poljoprivredno zemkljiste koje u katastru glasi na ime moje obitelji a na sudu je uknjizena drzava tj. grad u kojem zivim e sada znam da to moram utuziti ali me interesira dali postoji kakav rok do kada ja to moram uciniti ,jer neformalno sam cuo da postoji rok 30.05.2011.Pa ako bi mogao to neko malo opsirnije mi objasniti. Citiraj
mare52 odgovoreno: 18. siječanj 2011. odgovoreno: 18. siječanj 2011. posjetite gradsko poglavarstvo, ured za imovinu ili kako se već zove, po mogućnosti što prije jer ukoliko se radi o poljoprivrednom zemljištu, a pod pretpostavkom da nitko nije provjeravao stanje na terenu lako je moguće da je vaša katastarska čestica ušla u program raspolaganja poljoprivrednim zemljištem, odnosno zakup ili prodaju. Što se tiče roka, ukoliko me pamćenje dobro služi (neka netko ispravi ako sam u krivu), mislim da se odnosi na uknjižbu nekretnina koje su vlasništvo Republike Hrvatske, a čije zemljišno -knjižno stanje u gruntovnici nije riješeno. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.