ajambrov objavljeno: 9. siječanj 2011. objavljeno: 9. siječanj 2011. Večer dobri ljudi, Imam presudu Općinskog suda kojom je utvrdeno moje vlasnistvo nad nekretninom. Presuda je postala pravomoćna te na sebi ima žig na kojem to piše. Trenutno sam u procesu kupoprodaje te nekretnine i kupac kaže da mu je javni bilježnik rekao da trebam otići na sud po klauzulu pravomoćnosti odnosno "izjavu da se nitko nije žalio" Znate li o čemu govori, postoji li još nešto osim žiga, i što moram napraviti. Lijepo zahvaljujem na vašem vremenu Citiraj
Vzusrcu odgovoreno: 10. siječanj 2011. odgovoreno: 10. siječanj 2011. Poštovani! Ukoliko Vam se na presudi nalazi štambilj gdje piše presuda pravomoćna tog i tog dana uz potpis i štambilj sudskog službenika onda Vam je ista snabdijevena upravo tom klauzulom pravomoćnosti i ne treba Vam nikakva druga klauzula niti pak izjava! Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.