JUVE10 objavljeno: 11. siječanj 2011. Dijeli objavljeno: 11. siječanj 2011. Imao sam tri operacije desnog koljena i vađenje vode iz koljena i sve su te operacije bile uzrok povrede na radu,pogotovo ova zadnja gdje mi je puknuo prednji križni ligament i sada u koljenu imam pločicu i vijak,uz sve fizikalne terapije moja noga još uvijek nije ni približno onoj od prije,poslali su me raditi uz poštedu u trajanju od 6 mjeseci koje se poslodavac ne pridržava,radim u brodogradilištu uljanik kao co2 zavarivač,pozicije za taj posao su svakojake ,čučanje ,klečenje , ležanje , stajanje.... Iskreno meni je sve teže i teže obavljati taj posao jer kad se noga ohladi ja ne spavam od bolova i grčenja,pa me interesira imam li ja kakvu šansu da ako nađem lakši posao da u ovoj firmi dobijem otpremninu ako ja dam otkaz zbog tog stanja,jer lakše radno mjesto nema šanse da dobijem.radim u uljaniku od 1998 neprekidno na tom radnom mjestu. Ako postoji koja mogučnost molim da mi objasninite šta mi je činiti,unaprijed hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
vexvg odgovoreno: 11. siječanj 2011. Dijeli odgovoreno: 11. siječanj 2011. Pravo na otpremninu imate samo u slučaju da poslodavac raskine Ugovor s Vama. U slučaju da Vi raskinete Ugovor ili potpišete sporazumni raskid, po Zakonu o radu, nemate pravo na otpremninu. Otpremninu bi mogli ostvariti jedino ukoliko u Vašem pravilniku o radu ili kolektivnom Ugovoru postoji ta mogućnost međutim kako nemam uvid u iste,nemam tu informaciju. Što su Vam točno napisali lječnici? Da li ste radno sposobni? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.