Nenadbjs objavljeno: 11. siječanj 2011. Dijeli objavljeno: 11. siječanj 2011. Štovani forumaši, hrvatski sam branitelj sa punim braniteljskim stažom, nezaposlen, sa 29 godina i 8 mjeseci državne službe. Tijekom rata uspio sam ostati normalan, bio pripadnik MUP-a RH. Zanima me koja su moja prava kao branitelja te kako ih ostvariti. Ponavljam nezaposlen i ja i supruga sa petero maloljetne djece. Hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sportas70 odgovoreno: 11. siječanj 2011. Dijeli odgovoreno: 11. siječanj 2011. Kao branitelj imaš prednost pri zapošljavanju, odnosno u slučaju javljanja na nekakav natječaj za posao priložiš i potvrdu da si branitelj i ako ispunjavaš i sve ostale uvjete imaš prednost u odnosu na ostale koji nemaju tu potvrdu a ispunjavaju ostale iste uvjete. Bojim se da su ostale "privilegije" za tvoj slučaj samo pusta priča a kako funkcioniraju natječaji u ovoj državi ja ti želima samo puno sreće. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.