antoniy objavljeno: 12. siječanj 2011. Dijeli objavljeno: 12. siječanj 2011. hajmo stručnjaci, molim vas za pomoć. što mi se može dogoditi ako me policija zatekne u casinu a nisam navršio 18god. da li su uopće nadležni za te poslove ili ne. da li mogu nešto s mojim podacima, npr poslat nekome tko je nadležan plzz help Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 12. siječanj 2011. Dijeli odgovoreno: 12. siječanj 2011. antoniy je napisao: hajmo stručnjaci Nismo na livadi na kojoj se tjeraju konji. Ako sebe smatrate njima ravnim, ima nas koji se takvim ne smatramo. Ako se vi odazivate na takve povike ne zovite na taj način forumaše na ovom forumu. Nadam se da ste dovoljno pametni da shvatite gore napisano. Pitanje jest zanimljivo, radi onih "s tribina" koji ovo čitaju odgovorit ću: Maloljetniku ne mogu ništa. Ukoliko su uočili da je primljena uplata od maloljetnika ili da je maloljetnik sudjelovao u igri, mogu napisati obavijest o počinjenom prekršaju i proslijediti Državnom inspektoratu. Moguća je kazna casinu od 50.000 do 500.000 kuna, a odgovornoj osobi u casinu od 5.000 do 50.000 kuna. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
antoniy odgovoreno: 15. siječanj 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 15. siječanj 2011. ja se ispričavam, naravno da nismo konji. ja sam malo to u žurbi napisao jer nisam mogao doći do odgovora budući da mi je brata policija zatekla u casinu a on nema 18 g. pa me panično zvao a ja direkt na legalis. puno hvala na odgovoru. inače često čitam ovu str i omiljena mi je. hvala još jednom Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
MrIvek odgovoreno: 18. siječanj 2011. Dijeli odgovoreno: 18. siječanj 2011. pored kazne posalju obavijest nadležnom Centru za socijalnu skrb i imaju tvoji roditelji problema, propust skrbi o maloljetniku, ako su to napravili, a trebali su. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
antoniy odgovoreno: 21. siječanj 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 21. siječanj 2011. hvala. molio bi ako nije problem da mi se objasne pojmovi odgovornosti za pravnu, fizičku i odgovornu osobu u pravnoj osobi. nije mi jasno tko odgovara za prodaju alkohola mlt. osobama, cigareta te davanje alkohola mlt osobi. nije mi jasno odgovornost po zakonu o trgovini, zakonu o ugostiteljskoj djelatnosti i zakonu o prekršajima protiv javnog reda i mira jer je u sva 3 opisan prekršaj davanja alkohola maloljetnicima, a također ne shvaćam ima li razlike ako se radi o obrtu ili pravnoj osobi u ovom slučajevima Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 22. siječanj 2011. Dijeli odgovoreno: 22. siječanj 2011. @antoniy Slično ste pitanje postavili u odnosu ZSPC i PZ, dao sam odgovor, vi ste ga biserno protumačili, a ja požalio što sam uopće odgovorio. Tu i sličnu grešku više neću ponoviti. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.