buntovnica1760 objavljeno: 14. siječanj 2011. Dijeli objavljeno: 14. siječanj 2011. Sutkinja prekršajnog suda donosi rješenje da se trebam pismeno očitovati. Postoji li forma kako treba izgledati(šta sve sadrži pismeno očitovanje)thx Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Sepolco odgovoreno: 14. siječanj 2011. Dijeli odgovoreno: 14. siječanj 2011. Ime i prezime Ulica i broj Pošt. Br. i mjesto (gornji lijevi kut) (malo ispod vaših podataka, desni kut) PREKRŠAJNI SUD Adresa suda broj predmeta 511 - 19 - 45 / 6 - N - 18311 / 2005 od 18.06.2005. OČITOVANJE (velikim slovima po sredini) Protiv mene je pokrenut prekršajni nalog, te sam proglašen krivim da sam upravljao kolnikom Horvačanske c. u smjeru zapada brzinom od 81 km/h, umanjenu za toleranciju od 10 km/h što iznosi 71 km/h.....očitujem se glede toga.... S izrazitim poštovanjem, Ime i prezime Mjesto i datum Nešto u ovom smislu, nema stroge forme, najvažnije je da poštivati rok koji vam je dan za očitovanje, te ako ne pišete na računalu da bude čitko. ako pišete na računalu ne zaboravite potpisati očitovanje. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.