bubimirzg objavljeno: 14. siječanj 2011. Dijeli objavljeno: 14. siječanj 2011. Pozdrav, potreban mi je savjet vezan uz rtv pristojbu. Podstanar sam u stanu, i sad u tom stanu moram plaćati rtv pristojbu od nekog podstanara koji je bio prije mene,tj. na njegovo ime (ne ne ime vlasnika stana) sad mene zanima da li ja to moram plaćati jer se to ne odnosi na moj televizor. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 14. siječanj 2011. Dijeli odgovoreno: 14. siječanj 2011. ne ako uplatnice ne glase na Vaše ime niste ih dužni plaćati (tuđa obveza ) vlasnika stana obavjestit o uplatnicama pa neka on rješi sa HRT-o kontrolora ili inkasatora niste u obvezi pustiti u stan osim ako nabavi sudski nalog(malo puno teže) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bubimirzg odgovoreno: 22. siječanj 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 22. siječanj 2011. Hvala!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
domm-woo odgovoreno: 26. siječanj 2011. Dijeli odgovoreno: 26. siječanj 2011. ja imam jedno pitanje vezano za HRT pristojbu. Da li postoji neka vikend tarifa mislim da je tako nešto prije bilo, jer imam kuću u kojoj boravim samo vikendom i to ne svaki, a moram plaćat puni iznos pretplate! hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Sepolco odgovoreno: 28. siječanj 2011. Dijeli odgovoreno: 28. siječanj 2011. Ne postoji, ali postoji mogućnost da odjavite tv i prijavite radio pa placate manju pretplatu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
felixx odgovoreno: 28. siječanj 2011. Dijeli odgovoreno: 28. siječanj 2011. domm-woo je napisao: ja imam jedno pitanje vezano za HRT pristojbu. Da li postoji neka vikend tarifa mislim da je tako nešto prije bilo, jer imam kuću u kojoj boravim samo vikendom i to ne svaki, a moram plaćat puni iznos pretplate! hvala A tko te je uvjerio da moraš plaćati? Da pogodim - njihova špija-inspektor! Pa plaćaj onda. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 29. siječanj 2011. Dijeli odgovoreno: 29. siječanj 2011. privatna osoba, ako plaća rtv pristojbu, može u svom vlasništvu imati više radio i tv uređaja na više adresa i plaća samo jednu pristojbu. pročitati i proučiti Zakon o HRT-u Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
domm-woo odgovoreno: 30. siječanj 2011. Dijeli odgovoreno: 30. siječanj 2011. felixx je napisao: domm-woo je napisao: ja imam jedno pitanje vezano za HRT pristojbu. Da li postoji neka vikend tarifa mislim da je tako nešto prije bilo, jer imam kuću u kojoj boravim samo vikendom i to ne svaki, a moram plaćat puni iznos pretplate! hvala A tko te je uvjerio da moraš plaćati? Da pogodim - njihova špija-inspektor! Pa plaćaj onda. jel znate kakav je postupak nakon što zatražim odjavu rtv pristojbe? na toj lokaciji imam maxtv, da li dolazi inkasator ili tko već u kuću provjeravat ili pečatiti? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.