Jump to content

odšteta - strano osiguranje


pabarisicu

Preporučene objave

Poštovani, molila bih Vas za pomoć...

Nakon prometne nesreće u kojoj sam sudjelovala kao suvozač (teže ozljede, trudnoća u vrijeme nesreće), nezadovoljna sam razvojem situacije, konkretno vezano za odštetu. Pošto sam opozvala punomoć odvjetniku, sada sama vodim proces sa osiguravateljskom kućom. Zanima me okvirna visina odštete, čisto toliko da se znam postaviti oko nagodbe s osiguranjem. Moram napomenuti da su krivci u prometnoj nesreći strani državljani (dakle, radi se o stranom osiguranju). Da li to podiže visinu odštete, tj. da li se odšteta određuje prema standardu zemlje iz koje su krivci nesreće (Austrija)? Kolika bi, po Vašem mišljenju bila najniža moguća granica novčanog iznosa?

Ozljede: dvije frakture zubi i jedan izgubljen zub, šivanje jezika, šivanje arkade, potres mozga, vidljivi trajni ožiljci po licu. Otežana okolnost je i trudnoća, zbog koje nisam mogla pristati na snimanje ozljeda glave i ruke (registrirani su bolovi i podljevi, ali bez snimanja). Uz to imam i nalaz psihijatra o anksioznosti proizašle iz nesreće.

Hvala!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija