Jump to content

Kršenje pravila natječaja - problem

huhito

Preporučene objave

Pozdrav,

Nedavno sam se prijavila na jedan javni natječaj, međutim, nisam zadovoljavala jedan od osnovnih uvjeta. Samo da napomenem - toga u početku nisam bila svijestna, mislila sam kako zadovoljavam sve dane uvjete.

Moja prijava očito nije provjerena i ja sam na natječaju prošla čime je moj slučaj proslijeđen na slijedeći korak. Iako je i na slijedećem stupnju trebala biti provedena kontrola, moj je slučaj prošao i tu fazu.

Na samom kraju, kad je sve trebalo biti gotovo, primjećeno je kako uvjeti ipak nisu zadovoljeni. Ponovno napomena, da ja nisam slučajno spomenula to, nebi niti bilo primjećeno da nešto ne štima i sve bi bilo gotovo i po papirima pravno regulirano.

Ono što mene zanima, čija je ovo odgovornost? Jesam li ja kriva što sam se na natječaj prijavila, a nisam zadovoljavala sve uvjete ili je njihova krivica što nisu to provjerili?

Mislim, čija je to kaznena odgovornost? Tko bi trebao odgovarati za grešku? Mogu li ja biti kažnjena zbog toga što sam se prijavila, a nisam zadovoljavala sve uvjete? Zar nije natječaj tu zato da se odaberu adekvatni kandidati i da se sve to provjeri? Imam li ja kakva prava u cijeloj toj priči?

Nadam se da sam objasnila situaciju i da iz svega razabirete ono što je bitno.

Unaprijed se zahvaljujem. Srdačan pozdrav.

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija